SOMMARLOV – CHECK !

Allmänt Skolavslutning 2021 Sommarpresent tips!


Happy Friday darlings! 

Wohoooo !!! idag är det första dagen på S.O.M.M.A.R.L.O.V.E.T. 2021 för oss!  Alltså lyckan!!!

Och igår hade vi världens finaste skolavslutningsdag med strålande sol och så mycket happiness över Johannas helt fantastiska prestation i skolan under 8:e klass. Alltså WOW, WOW, WOW!!! vad hon har höjt sina betyg! Jag är så stolt att jag får tårar i ögonen nu – igen – för jag vet hur otroligt mycket hon har fått kämpa för att nå hit.

Åh det är verkligen sån obeskrivlig glädje när man ser resultatet av att hårt slit lönar sig.  Och att höja sig i så många ämnen samtidigt är inget annat än helt amazing BRA jobbat ! Jag är så stolt över Johanna att mitt hjärta svämmar över!!!  och jag berättar hur mycket hon höjt sig senare då jag bloggar bilder från igår för nu ska vi girls göra oss kara för att cykla in till stan och luncha med JIG. Solen strålar och dagen ska njutas max !!! 🙂

 

Och så här blev årets sommarpresenter till Johannas mentorer då jag var klar!  En beachtowel (från Hemtex), notatbok (från Lagerhaus som nu är på -40% rea hos Åhléns), servetter (från H&M Home) och en pick-nick korg från Clas Ohlson.  

Jag klippte ut kort från hårt kartongpapper, stämplade med stämplar på framsidan + skrev en personlig hälsning på baksidan också fäste ja lila silkesband runt handtagen på korgen ( + guld presentband till kortet…).

 

Hoppas mina sommarpresenter inspirerar er !

 

Nu njuter vi dagen och firar livet !!!  🙂

 

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

87
Kategori: Allmänt, Skolavslutning 2021, Sommarpresent tips! | 4 Comments

4 responses to “SOMMARLOV – CHECK !”

  1. Sofie says:

    Så himla fin handduk alltså! Minns att du får några år sedan tipsade om en jättefin beach handduk med meloner på också från Hemtex 🙂 Den köpte jag några stycken av och använde som gå bort present under sommaren. Underbart med alla tips och inspiration! Önskar er en riktigt fin sommar 🙂

  2. Marie Å says:

    Men wow! Stort grattis till Johanna, fantastiskt jobbat!

  3. Marianne says:

    Läser med glädje din blogg! Nu hoppas vi på en fin sommar på alla sätt☀️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *