SOMMARLOV OM 1 VECKA!

Go´kväll mina kära bloggvänner! 

Idag fick jag tyvärr varken tid över till att titta in till er eller skriva något “önskelinlägg” för livet kom mellan…  Men tusen miljoner TACK för alla önsk!!! Jag blir så glad när jag får höra vad ni önskar att jag ska blogga om! och jag kommer att strössla ut önskeinlägg, utifrån era kommentarer,  i tiden framöver.

Nu är klockan strax torsdag och det är hög tid för mig att dyka i säng.  Vi vände lite på dygnet under långledigheten så det var tufft att stiga upp före 07 på morgon…zzz… så bäst att försöka komma i fas igen.  Och tänk att det bara är torsdag + fredag och sen långhelg igen (p.g.a. nationaldag på måndag) också bal på tisdag och skolavslutning på onsdag. Det är verkligen ett race nu för att hinna med allt men om en vecka den här tiden idag, då är det SOMMARLOV !!! Oh my, det kommer att kännas så otroligt overkligt så nu gäller det verkligen att stanna upp och njuta av allt kul som händer!

Önskar dig en riktigt, riktigt GOD natt! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

43
Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “SOMMARLOV OM 1 VECKA!”

 1. Nilla says:

  Ja tänk att vi redan är inne i juni månad, och nu har vi en hel lång härlig sommar framför oss, såå underbart!!
  Det är nu man vill stoppa tiden lite, låta dagarna inte gå så himlans fort och jag har lovat mig själv att försöka njuta så mycket jag kan och vara lite mer i nuet.

  Hoppas att ni kommer iväg till ert älskade Thailand i sommar, men vad ni än hittar på så kommer det bli bra.

  Ett önskeinlägg till kommer här, för jag skulle också vilja höra mer om hur det är att starta en liten mysig butik typ som din Gizmolinas. Vad ska man tänka på, hur mycket tid lägger man utöver de öppettider man har osv..

  Önskar dig en härlig torsdag, du har nog precis somnat och jag som är uppe med tuppen ska strax ta tag i dagen.
  Kram och tack för att du bloggar och bjuder oss på dina fina inlägg.

 2. S says:

  Har ni sålt er lgh i Thailand? Ska ni åka dit i sommar? 🙂 Hur är vädret där sommartid?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *