SOMMARPRESENTER DELUXE…!

Allmänt Sommarpresent tips!

Happy lille-lördag mina fina vänner! 

Jag startade dagen med en underbart härlig power walk i strålande sol och det finns verkligen ingen skönare känsla att gå runt med bra musik öronen och låta tankarna flyga fritt…. Love it!!!  Och nu har vi precis ätit frukost, eller jag kanske ska säga lunch? och snart ska jag iväg på nagelfix. Men det är egentligen lite för tidigt, brukar vänta ca 4 veckor mellan gångerna, men jag bokade tiden utifrån att vi skulle resa mot Oslo & Thailand i veckan. Så, igår var jag på vippefix och idag naglarna… men det är egentligen lika bra för förhoppiningsvis så reser vi snart iväg… !  (hoppas, hoppas).

Och även om alla är igång med sommarlov nu så fortsätter jag ändå att tipsa om sommarpresenter för ett tips är att ge barnen en sommarpresent när man reser iväg på sommarsemestern. Det brukar jag göra! så Johanna har faktiskt inte fått sin sommarpresent av mig ännu… Ska visa er vad hon får när hon fått det! 😉

När vi var i Oslo så hade vi inte bara med oss sommarpresent till min bästa vän K utan även till hennes barn. Våra finaste små vänner! och – vi firade även deras lillebror W som fyllt är så det blev många presenter på en och samma gång. Helt underbart för mig som fullkomligt älskar gift wrapping! 

Girlsen fick en beachtowel, en penna med ananas + fluff på, en fin klubba / kjærlighet på pinne och i You´re super duper påsen stack jag ner en ballong från Rusta (kostar bara 10 kr)  också låg det ett paket med… 

…ett par super fina somriga shorts!  Johanna har likadana och de kan matchas med så många färger. Love it!!! Hittade de hos Cubus. Och the beach towel som det står “You´re one in a melon” på kommer från Hemtex. (de har varit på -40% en stund nu såg jag…). Sen är ju presentpåsen med glassar på helt underbar! den kommer från Lagerhaus.

Och sötaste lille W som fyllt 5 år sedan senast vi sågs fick detta!  Det är så otroligt fint att pimpa paket med ballonger tycker jag och de där på pinne, från Rusta, är verkligen ett tips!  Super man ballongen den köpte jag hos Balloon Company i Oslo. Och det coola You´re jawsome kortet kommer från Meri Meri.

 

Hoppas du blev inspirerad!

Nu ska jag gå tillbaka till fixa rummet prosjektet en trappa upp innan jag ska iväg och i kväll är vi bjudna på middag hemma hos mamma.  Fingers crossed att JIG fixar att bli med… ! (han är fortfarande sängliggande stackarn).

Önskar dig en underbar dag! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

 

 

Kategori: Allmänt, Sommarpresent tips! | 1 Comment

One response to “SOMMARPRESENTER DELUXE…!”

  1. pinglan says:

    Så fina sommarpresenter, roligt att få paket som det ligger sån tanke bakom.
    Hoppas din man bättrar sig snart, att vara sängliggande fortfarande skulle han inte behöva vara. Yrkesskada att reagera på sånt (det förstår jag ;-)), men viktigt att få bra o rätt smärtlindring o så hoppas jag ni fått låna rullstol o kryckor tills han kan belasta. Önskar god bättring så ni får åka iväg till ert ”andra hem” som ni längtar efter. Ha en fin dag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *