SOMMARTIDER HEJ, HEJ…!

Allmänt Påsk interiör & tips!

fb24dcc9cbd60cc865e61b3591d60244

Gooodmorgon sommartid! & Godmorgon solstrålar! 

Jag blev helt förvirrad då jag vaknade på morgon för min i-phone visade 09.20 och jag tänkte WOW!!! vilken sovmorgon jag bjudit mig själv på! men så kom jag ner i köket och där var klockan 08.20…  Jag hade med andra ord för ett ögonblick glömt att det blivit sommartid i natt. Så, om jag skulle sovit till 09.20 så hade ju klockan egentligen varit 10.20! Hjälp, vad snurrigt! Ha, ha.  Men hur härligt är det inte med sommartid?! det är ett tecken på att vi går mot mycket ljusare tider och jag älskar precis ALLT som kan påminna oss om vår & sommar! speciellt med tanke på det snökaos som råder ute på vår gård. Alltså vi har SÅ mycket snö. Det är heeeelt galet…  Så, idag ska jag jobba på att få bort snön från terrassen för nu vill jag snart kunna ställa ut en stol där och börja sola. Behöver färg på näsan känner jag!

Och igår blev det plötsligt förändrade planer för mig för min vän, som jag skulle gå på festen med, blev sjuk, så – jag blev hemma (v.ä.l.d.i.g.t. snopet… jag var så taggad för min 1:a night out sedan vi flyttade upp till Luleå…) och då blev även J hemma (hon skulle egentligen på sleepover p.g.a. att jag skulle på fest…) och precis då jag tyckte att livet här uppe kändes ganska deppigt så blev vi väldigt spontant överbjudna på middag till våra trevliga grannar! Åh den tajmingen kunde verkligen inte varit bättre! Så, 20 minuter senare trippade vi över med en flaska bubbel och goodiebags och sen hade vi en riktigt mysig & härlig kväll! Livet alltså… allt ordnar sig oftast på något magiskt sätt…! 😉

17504949_10154314537790796_742779652595905950_o

Dessa super cute gavepåsar från TGR är ett tips!  och eftersom vännerna som vi besökte har kanin så var de perfekta att fylla med lite lördagsgodis till girlsen. (Trolls chokladen bl.a….)

f6d3d5a36e664ab9e4ecc80f5ad4bc61

Och på tal om påsk… den här fick mig att skratta på morgon! Ha, ha.

Nu ska jag passa på att göra mig klar för dagen innan min lilla darling vaknar. Är så glad över att hon sover länge idag!

N.j.u.t. din söndag och fånga de lyckliga stunderna! 🙂

P.S tusen miljoner TACK för all underbar feedback jag fått ang. min påsk-krans både här och på instagram. Era fina ord värmer enormt! 

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt, Påsk interiör & tips! | 2 Comments

2 responses to “SOMMARTIDER HEJ, HEJ…!”

 1. Var inne och storshoppade på TGR igår – så mkt fint!
  Köpte bla plastpåsar som såg ut som kaniner och sedan knöt man och det blev till öron (kanske världens sämsta förklaring, haha) dock perfekta att ha som påskpresentpåsar, mina tjejer går alltid runt och ger påskgodis/påskpresenter till sina vänner så då kommer vi använda påsarna 🙂

  Och ja, väldigt fin krans – så sugen på att göra en egen!

  Kram och fin söndag!

  • gizmolina says:

   Så underbart med TGR shopping! och det bästa med den butiken är att man verkligen kan gå banans utan att runiera sig. Love it! 🙂 Och de där påsarna du köpte är riktigt söta. Såg på de i Cph men gick för de här istället… var tvungen att begränsa mig till slut…. Ha, ha.

   Önskar dig en fantastisk start på veckan Charlotte! och tack snälla för härlig feedback ang. kransen. Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *