Sommartunika mitt i vintern.


Jag kom på att jag inte visat er min tunika som kommer från butiken Lola på Surin Plaza i Phuket.

Idag har vi en riktigt soft dag . Jag har chillat i soffan och sovit ett par timmar eftersom jag var uppe långt före tuppen på morgon 😉  Också har vi tittat på de videosnuttar jag filmade då vi var hos Lollo & Bernie och Johanna säger "åka Lollo, Bernie!" non-stop nu så vi reser tillbaka imorgon ! Nejdå, skojar bara. Men det vore inte helt fel för här hemma är det så kallt att jag eldar för fullt i öppna spisen.


Jag har självklart inte på mig tunikan idag (tog bara på för att fota ), istället har jag dubbla stickade koftor & stor sjal

Nu ska jag & hjärtat gå ut och få lite frisk luft 🙂

Kategori: Allmänt | 15 Comments

15 responses to “Sommartunika mitt i vintern.”

 1. Fanny says:

  Söt tunikan var 🙂 ha det superbra!

 2. Supervacker tunika, älskar den ljusblå färgen! Skulle göra vad som helt för din bränna just nu…

  Ha en fortsatt mysig söndag! Kraam /Katta

 3. fint 🙂 phuket e bra

 4. kokosflinga says:

  Vilken härlig solbränna! 🙂

 5. e says:

  jätte fint med bränna och vita kläder!

 6. Anonymous says:

  Nyyydelig tunika!

 7. Emma says:

  Låter som en otroligt skön söndag såhär efter er långa resdag!!

  Fn tunika:)

 8. Anna says:

  Vilken fin tunika och din bränna är så snygg 🙂

 9. Anna-Maria says:

  Kortet som du tog på dig själv i din nya fina Gucci-bikini gör att du ser anorektisk ut! Börja ät! Det passar inte att du som är 35-40 är så smal. Det ser skräckinjagande ut! Tittade på kort från början av bloggen och där var du så mycket snyggare med några fler kilon på kroppen. Inget som hänger där inte som det gör nu. Shape up! Var en bättre förebild än att eftersträva det osunda idealet att vara för smal!

 10. Miss Cali says:

  Jättesoft tunika till sommaren! 😀

  Hoppas helgen varit bra!

 11. Zun says:

  Vilken härlig tunika! Jag är så förtjust i alla dina outfits, du är verkligen en inspirationskälla 😉 Har jag missat helt vad du kommer att ha för slags butik framöver, eller har du inte släppt den nyheten än? Håller tummarna för att den är tillgänglig även via webben!

  Välkommen hem till kylan förresten

  Kram Zun

 12. hej jätte snygg!!! hoppas du haft en bra helg:) kramis

 13. Kristin says:

  Heiasn bor i Oslo og gleder meg VELDIG til du starter med butikk igjen. Blir det lenge til ? Handlet mye hos deg da du hadde GIZMO. Fantastisk butikk. Den er savnet! 🙂 Blir spennede med ditt nye konsept. Håper det ike blir lenge til.

  Klem Kristin

 14. AnnaStina / Gizmolinas says:

  TUSEN TACK för alla fina kommentarer ! Kul att ni tycker om tunikan för det kan hända att den dyker upp i min butik en dag… 🙂

  Zun-

  Tack för din trevliga kommentar !Jag blir enormt glad då jag läser att jag inspirerar 🙂 Du har inte missat nåt för jag har inte skrivit så mycket om min butik ännu men jag kan berätta att det bl.a. blir en nettbutik 🙂 Räknar med att vara igång senare i vår. Kram ! 🙂

  Kristin-

  Tusen TACK för din trevliga kommentar ! 🙂 Jag blir rörd och varm i hjärtat då jag läser att du saknar min butik… Jag räknar med att vara igång med mitt nya koncept senare i vår och jag gleder mig stort ! Klem ! 🙂

  HAPPY måndag ! kramar ! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *