Söndag.

Allmänt

168397-642
Mitt hjärta igår då vi kom hem efter vår dag…

Idag vaknade hjärtat vid kl. 8 och nu har vi precis ätit frukost allihopa. Det är mysigt att mamma & Hans också är här 🙂 och det är lyxigt för mig att ha så många som vill hålla i Johanna och mysa med henne så att jag kan duscha och fixa mig i lung och ro 🙂

Dagens planer är inte helt spikade ännu… vi har inte kommit så långt vi morgontrötta sessor 😉

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “Söndag.”

 1. Angel says:

  åh så söt hon är

 2. Sofia S says:

  Hon är ju underbar Johanna! =)
  Vart shoppar du hennes söta kläder? Lite här och var eller vilken butik är favoriten? Jag köper bara rosa och vitt till mitt hjärta, men tycker att det är svårt att hitta söta grejer.. Kramis!

 3. AnnaStina says:

  Angel-
  Tack snälla du! 🙂
  Sofia S-
  Tack så mycket! 🙂 Jag shoppar lite här och där men mest blir det på butiken “Martine” här i Oslo. Sen shoppar jag en hel del bodys på Polarn & Pyret. “Zimba” är en annan butik här i stan som jag shoppat lite på. Också shoppar jag när jag är på resa. NK i Stockholm tycker jag har sååå mycket fint, där är min favorit Burberry 🙂 Alla Ralph Lauren kläder sessan har är köpta i USA av min JIG eller av vänner som varit där. Jag shoppar , som du vet, också bara rosa & vitt till min sessa 🙂 Men jag håller med, det är inte alltid så lätt att hitta fina kläder. Burberry & Bonpoint (mina favorit märken till sessan) är ju ganska dyra barnkläder MEN – jag märker att jag verkligen använder de kläderna så då köper jag hellre färre plagg från dom än många från något annat ställe… 🙂 Och Ralph Lauren har ju såå mycket fint och i USA är det ju inte alls lika dyrt som här hemma. Det är ju nästan halva priset. Var bor du någonstans? så är det lättare för mig att tipsa om butiker! 🙂 Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *