Söndag = fixar dag!

Allmänt

168397-1269
Här tapetserar jag (och min bror) Johannas rum i juli 2006.

Söndagar är oftast den dagen då man ska få gjort så mycket. Alla renoveringsprosjekt ska göras då och om man bor i Sverige så åker man oftast till Ikea eller något byggvaruhus hela familjen på just söndagar. Här i Norge är allt stängt idag så inköpen fick göras igår också har man hela söndagen till att fixa hemma…

Själv skrev jag ju att jag skulle ha "mamamys" i soffan men så blev det inte riktigt. Jag har jobbat hela eftermiddag också har jag myst med hjärtat som sov extremt kort tidigare idag så nu sover hon sött en liten em "nap" i sin säng och jag passar på att blogga.

Eftersom jag aldrig blir "färdig" här hemma så att jag kan visa er bilder så tänkte jag passa på att visa er hur ett av mina tidigare hem såg ut. Där bodde jag med min X-mann och vi TOTAL renoverade den lägenheten. Allt från att riva ut HELA badet & köket till att byta ut all elektrisitet  och måla om överallt. Lägenheten såg INTE bra ut då vi köpte den men oj! så fin den var då vi sålde den…! Den var även med i norska interiörbladet "Bo Bedre".

På följande bilder får ni se hur jag bodde då. Vi inspirerades massor av "R.O.O.M." och eftersom min X-mann arbetar innom marinen så var temat självklart.. 🙂

Kategori: Allmänt | 14 Comments

14 responses to “Söndag = fixar dag!”

 1. Siri says:

  Hej och tack för en bra blogg som inspirerar:)
  En fråga bara, jag väljer namn till min kommand elilla tjej och undrar hur folk tänker när dom väljer namn till sina barn, altlså hur kom du på johanna?! och hur visste du att dte var rätt?
  Kram!

 2. AnnaStina says:

  Siri-
  Tack snälla! Jag blir SÅ glad över att jag inspirerar! 🙂 Det där med att välja namn är ju ett oerhört stort & svårt “prosjekt” för en del, och enklare för andra. För mig och JIG var det enkelt. Jag har alltid haft några namn som jag har tänkt att “om jag får barn en dag så ska det heta…” så de namnen tänkte jag så klart först på. Men så kom jag plötsligt på “Rebecca” och bestämde mig för att det var så mitt hjärta skulle heta. Så – Johanna hette Rebecca ganska länge faktiskt. Sen en dag börjar jag känna att det namnet kändes lite för “hårt” & “tufft” för vår lilla prinsessa och då bara slog det mig att hon självklart ska heta Johanna! 🙂 Johanna heter den segelbåt min far haft i mååånga år och den fick sitt namn efter att jag heter AnnaStina och min bror heter Johan. (Johan + Anna = Johanna) Också hette min mormors mamma Anna och min mormors pappa Johan så jag kände att Johanna fick många olika betydningar. Också är ju en del av mitt namn med i Johanna också och även JIG´s. Så – det blev ett enkelt val! 🙂 och det kändes bara helt rätt! 🙂 LYCKA TILL med namnvalet! Kram 🙂

 3. good quality post thanks

 4. sohbet says:

  good quality post thanks

 5. easy loans says:

  Have you ever considered adding more clips to your weblog posts to keep the subscribers more interested? I mean I just read through the entire blog post of yours and it was quite really good but since I’m more of a visual learner,I found that to be more handy well let me know how it turns out!

 6. Thanks for this wonderful post.Admiring the time and effort you put into your blog and detailed information you offer.

 7. Your RSS feed doesn’t work in my browser (google chrome) how can I fix it?

 8. I like this neat page! Check that interesting infos regarding Egypt property and Egypt real estate Bye bye!

 9. videoizle says:

  Your RSS feed doesn’t work in my browser (google chrome) how can I fix it?

 10. web page says:

  This is such a wonderful source that you’re giving and you give it away for free. I appreciate finding web sites that realize the worth of offering a top quality resource for free of charge.

 11. thanks :), canadian pharmacy, [url=”http://meridia.groupsite.com”]canadian pharmacy[/url], http://meridia.groupsite.com canadian pharmacy, 52758,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *