Söndag i Phuket…

Allmänt

168397-2370
Vi beställde 2 sånna här stolar från "Intercraft" att ha i lägenheten för vi tyckte att de var så originella och coola på ett udda sätt 😉  (skojar bara).

Phuket kl. 13.00, söndag

Nu sover hjärtat sin "nap" under myggnätet i vagnen och jag har percis beställt en taxi till oss för jag och Johanna ska iväg och göra en massa ärenden så att vi har klart så mycket som möjligt då mamma kommer på onsdag.

Vi börjar bli lite trötta på alla dessa shoppingturer (så JIG är glad att han slipper följa med oss idag, han ska jobba) och längtar nu efter lata dagar på beachen men – det tar tid att inreda ett nytt hem och vi hinner ju sola de månader vi har kvar 🙂

Idag vaknade vi föresten till en ny dag utan rinnande vatten i kranarna, ingen TV som fungerade och inget internet men tack och lov så kom vattnet efter en stund och så länge solen skiner så är ju allt bra ändå!  🙂

Det pågår full aktivitet på resorten varje dag nu och idag håller de på att montera minigolfbanan som blir precis bakom vårt hus. Jätte kul! 🙂 (Jag tog så klart bilder men kan inte visa förren jag har köpt den där nya saken som behövs för att lasta ner bilder från nya kameran)

Nu ska jag packa ihop här innan vår chaufför, Mr.Sak, kommer och hämtar mig och Johanna. Det är lite kul med honom för han gör precis som jag gjorde i min butik: han bjuder alltid på godis! 😉

Jag återkommer med nya bilder senare idag!

Kram! ♥

P.S TACK för alla trevliga kommentarer jag får, you make me happy! och när jag läser era trevliga så glömmer jag snabbt de otrevliga 🙂

Kategori: Allmänt | 19 Comments

19 responses to “Söndag i Phuket…”

 1. Anne says:

  Vilken storlek har du på fötterna?

 2. Titti says:

  Ganska praktiskt stol ändå 😉 massor med avställningsytor iallafal!!!

 3. Stolen ser inte så skön ut;)

 4. Marirt says:

  Hej! Vill bara tacka för en underbar blogg, det är så inspirerande och roande att läsa din blogg. Är nyfiken på flera bilder på eran lgh, jag älskar inredning och man får så mycket tips och inspiration av dig. Tack för en blogg som gör en nästan beroende, måste läsa varje dag!

 5. Nina says:

  Men herregud Anne, vad är det för sjuka frågar du ställer till Anna-Stina hela tiden??? Så mycket som A-S delar med sig till oss, hur dom har råd etc har ingen med o göra.

  Ge dig.

  KRAM Anna-Stina va länge sen jag skrev en kommentar, men jag läser varje dag och längtar efter nya inlägg.

  Njut 🙂

 6. Sanna N says:

  AnnStina jag går alltid in på din blogg och Prinsessans, ni är så duktiga och flitiga med ert skrivande och ni har sån koll. Jätte kul nu har jag byggt säng gavel tack vare ditt tips att det blir en helhet till resårbottnarna..jag kommenterar inte så ofta men du ska veta att jag är inne och läser och blir glad varje dag av din blogg//kram

 7. Linda says:

  Nina-Vaddå “sjuka frågor”? Fotstorleken okej, men den ekonomiska frågan tycker jag det är märklit att inte fler undrar över….

  Anna-Stina-Hur har ni tänkt göra med lägenheten när ni åker tillbax? Tänker ni sälja den eller ha den kvar?

 8. Maria says:

  Måste erkänna att hjärtat tog ett skutt av förvåning innan jag läste att du skämtade angående stolarna 🙂

  Hoppas att ni får en härlig söndag med massor av mys!

 9. linda says:

  det låter så härligt med sol och värme och bad. 🙂 något jag längtar enormt mycke efter och här hemma i uppsala verkar solen bara vilja stråla de dagar då jag jobbar, tråkigt men ska njuta lite iallafall. våren är på väg, redan! 😀 kraam från uppsala

 10. v says:

  Hej!
  Lyxigt att bli trött på shopping 🙂
  Det komer säkert att bli jättebra tills din mamma kommer. Så kul för er att hon kommer!
  Ha en bra dag!

 11. Anette Nilsson says:

  Hej vännen.. På riktigt jag satte mackan i halsen när jag läste att du hadde beställt stolen, hostade upp igen när jag såg att du skojade. Det är ju verkligen inte din stil. (fniss)
  Jag är också i tagen att köpa en ny kamera, får man fråga vad du har köpt för någon och om du är nöjd med den(märke mm)
  Annars får ni ha en fortsatt mysig söndag.
  Kramisar från Nettisen

 12. Marie says:

  Ville bare si – for en fantastisk blogg – og så utrolig deilig det må være med en “time-out” i Thailand… Når noen skriver ekle kommentarer er det jo BARE fordi de er misunnelige… Ikke bry deg!!
  Kos dere SÅ mye videre – Johanna er superskjønn!!!Beste hilsen Marie

 13. jannaa says:

  vilken mega stol

 14. Caroline says:

  du må love å ikke slutte å blogge selv om du får ekle kommentarer!blir så irritert over at folk skal prøve å ødelegge!!!

 15. erika says:

  guud vad jag läntar från sverige när jag läser din blogg ^^ hihi… bor ni i Phuket??

 16. Sandra says:

  Åhh du skriver så mysigt, allt låter så underbart. Men jag har en liten fråga bara.JIG vad jobbar han med? Vet ej om du sagt det innan men men. Ha en bra dag. Kram

 17. zabina says:

  Vilken häftig stol! Är den gjord i trä? 🙂 Söt bild på er också1

 18. Linda says:

  Bor ni i Thaoland eller?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *