Söndag kväll: buffé & disco.

Allmänt


Kvällens: klänning / kjole + kofta från Oasis, rosettband från Spazio, jeans Miss Sixty och väska shoppad i Phuket. Johanna har t-shirt från Petit Bateau klänning / kjole + tights från Zara och skor från Pom D´api.

Jag förundras alltid över de som ställer sig på knä när jag ber dem ta en bild på oss för det är verkligen inte smickrande att bli fotograferad underifrån … man ser dessutom ut att vara extremt lång 😉  Hur som helst: vi matchade varandra i grönt igår.


Min busflicka och gårdagens middag. Jag gick för räkor, fisk, pasta och sallad.

På vårt hotell serveras det endast buffé till både lunch & middag (finns inget alternativ) och eftersom showen drar igång kl. 19 och restaurangen öppnar kl. 18 så blir det en enkel lösning att äta här “hemma”. (Men egentligen är jag inte så glad i buffés.. vill gärna kunna välja min mat från en meny.. ) .


Det blir mycket “spring” då man äter buffé och vissa av oss sprang längre än andra.. Plötsligt var Johanna på väg att ta sig ett kvällsdopp  😉

Klockan 19.00 är det barn-SHOW på kvällarna och efter det är det mini-DISCO och detta är en av orsakerna till att vi valde att resa till en Sunwing Resort den här gången för både jag & Johanna tycker att det är riktigt KUL att det händer något på kvällen. Det kryddar semestern ! 🙂


Dagens HÖJDPUNKT för Johanna är utan tvekan MINI-DISCO !!!  She loves it ! 🙂  (jag har ritat en pil så att ni hittar Johanna i mängden men den syns lite dåligt…)

Nu mina  vänner ar det HÖG tid för mig att gå och sova för jag har lovat mig själv att inte sitta uppe så här sent på nätterna när vi är här nere. Min plan är att lägga mig samtidigt som Johanna på kvällarna för det behöver jag efter en hektisk jobb-sommar 🙂

GoDnAtTkRaM! ♥

 

Kategori: Allmänt | 11 Comments

11 responses to “Söndag kväll: buffé & disco.”

 1. Linda says:

  Ni är lika söta som vanligt! Ditt halsband är så vackert!

 2. P says:

  Ser jättehärligt ut med Mallorca!!! Måste ge dig dig CRED för att du reser själv med din lilla dotter på semester. En duktig, glammig hardworking mamma är du!!!
  Önskar er båda en fantastisk semester!

  Kram från ett höstigt Sverige!

 3. Sandra B says:

  Skönt med semester! 🙂
  Önskar jag också fick dra på semester till något varmt och skönt land.

  Är det bara du och Johanna som är borta?

  Mvh Sandra

 4. Sara says:

  Men hum jag trodde HELA familjen skulle på semester??? Förstår inte hur ni kan tycka att det är sunt att inte umgås hela familjen nån gång och att jobben tar all er tid tillsammans.

 5. Johanna says:

  Inte så glad i buffé? Hur kan man INTE vara glad i buffé, det är ju jättegott!!!:)

 6. Heisan! Så herlige bilder av deg og din datter. Og så fine outfits dere har:) Solen skinner i Oslo, men jeg antar det er noen grader varmere hos dere på Mallorca:) Ha en fortsatt fin ferie!

 7. Anonymous says:

  Heej 🙂
  Jag har nu igång en hel del underbara tävlingar.
  Kanske något som just du skulle vilja vinna
  eller kanske något du skulle kunna ge bort till någon av dina nära och kära.

  Kika in på länken och var gärna med:)
  http://millahoman.blogg.se/2009/august/tavlingar.html

  Är du int intresserad är det bara ta bort den hära kommentaren 🙂
  Kramar //M

 8. Fru Svensson says:

  Jag tror fotografen satte sig för att komma i ögonhöjd med Johanna,det brukar vara lättare att få barnen att slappna av då.
  Fotograferar mycke och gillar vardagsbilder,ex när Johanna sitter och busar vid matbordet,inte uppställt utan naturligt och vardagligt.
  Njut av er semester.

 9. Anne says:

  Åh vad kul att se att din söta dotter har nåt annat än rosa på sig, även om hon är väldigt söt i rosa också:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *