Söndag kväll = film!

Allmänt

168397-1708
En av lokal tidningarna i Gävle (Arbetarbladet) valde ut lokala "kändisar" som alternativ till de "riktiga" när James Bond filmen "Golden Eye" hade premiär. Och bland kända namn som Rolf Lassgård & Håkan "Nordman" Hemlin, var lilla jag med 😉 De gav mig rollen som "Moneypenny" och motiveringen löd så här: "Charmig och skärpt får Anna-Stina Johansson, chef för Filmstaden i Gävle, spela den alltid lika hängivna Moneypenny. (ni ser bild av mig i kort frisyr i mitten…)

När jag jobbade på Filmstaden så var söndagar en av de kvällar med klart flest besökare och det var alltid lika kul att stå i biljettkassan just på söndagarna… Vet ni varför? Jo, för då kom alla sprillans nya par på sin första dejt! 😉 Oftast hade de mötts ute på krogen på fredagen eller lördagen och bio är ju så perfekt som första dejt för man slipper prata så mycket, man bara sitter där nära varandra i mörkret och myser..

En kul sak var att 9 av 10 diskuterade vem som skulle betala? "Jag bjuder!" sa oftast killen, "Nej, men jag kan självklart betala min egen biljett" sa oftast tjejen… "Nej, kommer inte på tal, det är klart jag betalar!" sa killen tillbaka varpå tjejen oftast fnissade och sa "men då betalar jag nästa gång!" 😉

Här hemma pågår just nu "Die Hard" på TV3 och jag somnade nyss mot JIG då vi låg i soffan och tittade men vaknade till av att Johanna ville ha lite mer mat. Hon åt så lite till middag så det var helt väntat att hon skulle vara extra hungrig i kväll.

I kväll är mitt mål att ligga och sova senast kl. 23.30. Om jag klarar det så är det mitt "person bästa"! 😉

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “Söndag kväll = film!”

 1. Sandy says:

  Jag var på Filmstaden i Gävle för första gången igår! Men jag måste nog erkänna att jag tycker om Sundsvalls Filmstad bättre, det kändes trångt vid biljettkassan och fiket alldeles intill, mysigt med fiket men just platsen för biljettkassan kändes så inträngd och “provisorisk” men jag kanske ändrar uppfattning med tiden, har ju bara bott här i 6 dagar ännu!:). Tänkte på dig när vi var där!

 2. AnnaStina says:

  Tack för ditt trevliga inlägg! 🙂 Men vet du, det fiket fanns inte då jag jobbade där så det har jag inte sett? Det var under “prosjektering” då jag slutade… Vad synd att det bidragit till en “inklämd” biljettkassa. Så var det inte alls på den “gamla goda tiden” 😉 Vad spännande att du precis flyttat till Gävle, hoppas att du kommer att trivas och LYCKA TILL med “nya Gävle livet”! Kram! 🙂

 3. josefine says:

  Jag håller tummarna för dig kära! Nu ska jag borsta tänderna o krypa ner…massa blader att plöja som alltid. Hinner inte! Ikväll har jag packat ner kläder i påsar o skrivit små kort. Känns skönt att kläder man inte använder får nya ägare. Kramisar o sov sött ( före 23.30 det är snart!!)
  =)Imorgon är förresten vår plan dagis vid 9 ( early men det gick idag att hämta E så jag är optimistisk! )

 4. Lena says:

  Har du jobbat på filmstaden i Gävle?! vad skojigt! Jag har läst din blogg några veckor nu och tycker mycket om den…jag bor i Gävle så det var lite roligt att du jobbat här! =) Kram på er!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *