SÖNDAG? NEJ, TORSDAG!

Allmänt Duknings tips sommaren 2017

WednesdayWisdom-1

Goooodmorgon darlings!

Mamma, det känns som söndag idag! sa hjärtat då jag körde henne till Dance Camp på morgon och jag kan bara hålla med för nu har vi haft så härligt festliga kvällar flera dagar på raken att vi helt tappat kontroll på tid och rum. Ha, ha.  Men – torsdag it is! och det betyder sista dansdagen för J så i eftermiddag blir det avslutning med uppvisning för oss föräldrar i Stadsparken. Gleder mig!

Och igår hade vi besök av bästa vänner som är uppe från Stockholm. Det var bara sååå trevligt! på alla sätt. Och nu sitter jag och mumsar de räkor som blev över (jag bjöd på löjrom till förrätt och sen räkfrossa… härlig sommarmat) till frukost. På toast. Med majonäs. SÅ g.o.t.t.!!  Fast frukost? nu upptäckte jag att klockan nästan är 12 så jag kanske ska skriva lunch? Ha, ha.  🙂

19237877_145980499296791_637256848331677913_o

Tyvärr så har jag inte så många bilder att visa från kvällen (och de få jag har är i J´s tfn som hon har med sig…) men så här såg i alla fall dukningen för kidsen ut. Det är alltid en större utmaning att duka med det där lilla xtra till killar men bokstavskexen funkar alltid och sen tyckte vi att den här godis hambugaren var perfekt.  Också en chokladmedalj så klart med Hurra! för sommaren! 

Nu blir det en till räkmacka här sen har jag lust att lägga mig och soooova… oh my! att bjuda in till middagar flera kvällar på raken känns idag. Men det har varit såååå värt det! och sova, det får jag göra i Thailand för nu har jag en lång lista på things to do innan vi reser iväg dit nästa vecka. Och diska! hjälp – jag hade förträngt berget på diskbänken…  VAR är min Magda???  Ha, ha.

Önskar dig en u.n.d.e.r.b.a.r. torsdag!!! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt, Duknings tips, sommaren 2017 | 5 Comments

5 responses to “SÖNDAG? NEJ, TORSDAG!”

 1. Fia says:

  En liten undran, hur gör ni när ni dukar med så mycket godis, får barnen äta det innan maten eller ska de vänta med godiset till efter maten?

  En lite större undran är, hur ni trivs i Luleå?

  Trevlig helg 🙂

  • gizmolina says:

   Ang. godiset så gör vi olika men de får oftast äta det precis när de vill under middagen. Igår så åt de både före och efter. Är inte så noga med sånt då det är fest! 🙂

   Sen ang. hur jag trivs i Luleå…. Just nu så trivs jag faktiskt helt fantastiskt bra! 🙂 Jag älskar vårt hus och vår gård är helt underbar på sommaren.

   Önskar dig en också en riktigt, riktigt trevlig helg Fia! Kram! 🙂

 2. Josefin says:

  Hei, kan du ikke skrive litt om kontoret du leide og hva du gjør der..vi fikk jo en liten smakebit, men dere kanskje ikke har det kvar?

 3. Deseree says:

  Å löjrom är såå gott! Vad har du för tillbehör när du bjuder på löjrom?

 4. Elin says:

  Deilig med sommerferie! Her er det bare 1 uke + 1 dag jobb før ferie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *