Söndag = perfekt läsdag!

Allmänt

168397-1063
Mr.Maby var den första boken, den senaste är "Life Swap". Mina första Jane Green bok köpte jag i London 1999.

Rättelse kl. 22.37: Det var boken "Straight Talking" som var Jane Greens första och den kom ut 1997. Upptäckte det nu. Rätt ska vara rätt. 🙂

Söndagar är den BÄSTA dagen till att ligga i soffan, sängen eller sitta i fotöljen och myyyyysa med en bra bok! Jag älskar själv sånna här "chiclit" böcker för de är så "lättsamma" att läsa 🙂

Jane Green var min första favorit författare av den typen av böcker. Upptäckte henne då jag var i London. Så mitt dagens shopping tips är hennes böcker! 🙂

Hennes senaste bok "Life Swap" handlar om en tjej som jobbar på en typ "Vogue" och lever "Carrie singel livet" + en tjej som lever ett i stort vackert hus med sin mann, 2 barn, hund och självklart nanny och all annan lyx  man kan tänka sig. Storyn handlar om att de byter liv med varandra! och den är riktigt underhållande 🙂 Och fokuserar på det att gräset kanske inte alltid är så grönt på andra sidan…

En annan riktigt bra är "Babyville" (speciellt för dig som planerar barn, är gravid eller precis har fått barn) fast föresten – alla är bra och lättlästa! Det är bara de jag minns mest eftersom de är de senaste böckerna 😉

Så om du ska köpa en bok idag så tycker jag att du ska köpa en av hennes!

Enjoy! 🙂

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “Söndag = perfekt läsdag!”

 1. Prinsess Jessica says:

  Söta !
  TACK snälla för ALLA boktips ! Ska genast titta om dom finns på svenska 🙂
  Ha det så mysigt på konfirmationen idag !
  Pussa Prinsessan Johanna från oss 🙂
  Krameli kram 🙂

 2. Angel says:

  Trro jag har en av hennes böcker min favoprit författare är Denise Rudberg.Trevlig Söndag tjejer

 3. Susanne says:

  Vad roligt att någon annan uppskattar Jane Greens böcker. Köpte av en slump en av hennes böcker för ett par år sedan och efter det beställde jag alla andra som fanns att köpa och läste ut dem under några sommarveckor!

 4. Jessica says:

  Babyville är min favorit med Jane Green!

 5. Petra says:

  Känner igen boken i leopardmönster.. den har jag men har inte läst den. är den bra?

 6. AnnaStina says:

  Princess Jessica-
  Jag tror absolut att böckerna finns på svenska :-)Hoppas att du och din sessa har haft en underbar helg!? Jag tänker så mycket på er och hoppas hela tiden att ni har det FANTASTISKT för en toppen tjej som dig förtjänar det.! Puss & Kram 🙂
  Angel-
  TACK för tipset om din favorit författare! 🙂 Ska titta efter henne nästa gång jag är i en bokhandel. Kram 🙂
  Susanne-
  Å, så KUL att du också gillar henne för jag har en känsla av att det inte är så många som känner till henne? Förstår att du läste ut böckerna snabbt för de är ju så underbart lättsamma och perfekt semesterläsning! *kram* 🙂
  Jessica-
  Det förstår jag för den är super bra! 🙂
  Petra-
  Ja! Läs den! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *