Söndag = perfekt slappardag!

Allmänt

Idag skulle jag helst vilja ligga som J.LO hela dagen och bara slappa i soffan… Men istället får jag slappa på tåget mellan Stockholm & Oslo 🙂

Vi ska luncha här hemma hos moster nu och sen reser vi. Tiden flyger som sagt här i Stockholm men imorgon är jag tillbaka med normal bloggning igen och då ska jag även svara på era trevliga kommentarer.


Katie får stå för dagens outfit för det här var lite mer speciellt än det jag har på mig idag 😉

HAPPY söndag !! slappa som bara DEN och njut den lediga dagen !

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 17 Comments

17 responses to “Söndag = perfekt slappardag!”

 1. melissa says:

  jag ska verkligen njuta av min söndag. 🙂

 2. Tycker att du lyckas uppdatera rätt bra ändå.

  Funderade på en sak… Arbetar du nånting på dagarna alls?

 3. Man brukar kunna slappa bra på tåg, hoppas att du lyckas 🙂

 4. the music says:

  kolla in den bästa musikbloggen http://themusic.blogg.se

 5. Emma says:

  Jag ska försöka njuta på min söndag. Hoppas du kan göra det på åget också!

 6. Nickan says:

  Hoppas din resa går bra och önskar dig en underbar Söndag:D Kram

 7. Marie says:

  Hej! Spana in och kommentera Sveriges enda blogg som enbart handlar om Marie Picasso!

  http://mariiepicasso.blogg.se/

 8. Hanna says:

  Ser väldigt härligt ut:)) Hoppas att resan går super:) KRAMS Hanna

 9. Amanda says:

  Man blir glad när man läser din blogg:D

 10. jenilita says:

  Hej älskar din blogg

  NU MÅSTE VI BLOGGARE SLUTA VARA SÅ BORTSKÄMDA OCH BRY OSS OM DET SOM E VIKTIGT I VÄRLDEN..

  ha en trevlig söndag

 11. Kattis says:

  Hej! var in o röstade på dig på cosmopolitan, du leder stort! Lycka till!!

 12. Madelene(Landvetter) says:

  Hej du underbara AnnaStina.

  Hoppas att din helg i stockholm har varit bra.Men ser man på bildernan så ser det ut som ni har haft en underbar helg.Och du bara strålar på alla bilder jag blir så glad när jag ser dig och allt posetivt du sktiver du får mig att må bra i mina dalar i livet.Hoppas att hem resan gick bra många bamse kramar till dig och din underbar

 13. Madelene(Landvetter) says:

  Fortsätning… dotter.Kram på er.

  Madelene.

 14. Tone says:

  Hei, må bare kommentere noe som jeg synes er litt latterlig. Når du skriver om vennene dine er alle "en av mine beste venner, eller min beste venn". Fint at du har mange venner,og at du ønsker at de skal føle seg spesielle hver og en av de, men det blir jo litt patetisk å ha sååå mange bestevenner…eller hur?

  Ønsker dere en fin uke.

  Hilsen en som også har mange venner, men ikke 30 bestevenner…

 15. Marie says:

  Måste erkänna att jag såg er i fredags 🙂 det var så struligt annars hade jag kommit fram och hejjat.Men vi hade bråttom medan lilla Johanna låg och grinade vid utgången på NK 🙂 tänk den sidan har jag inte sett av henner förut 😉 Men det var jättekul att se er iaf, nästa gång hoppas jag att det inte är i ett kaos!

  kram

 16. shawnPierre says:

  jag har idag inte rört mig utanför sängen .. eller inte mer än 10 meter från den:D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *