SÖNDAG & PRESENT TIPS.

Allmänt

12331845_500743800104101_1791504540_n

Glad söndag kära bloggvänner! 

Oh my, oh my…. V.A.R.T. tog helgen vägen?!? Jag har, på riktigt, befunnit mig i en rosa glittrig kalas karusell sedan fredag morgon och jag har nästan inte klivit av ännu… puh… !  Men – oj, så fantastiskt KUL det har varit! så jag har njutit varje sek! Men, nu har vi – belive it or not – firat klart 10-åringen så nu packar jag ihop min partylåda för den här gången. Eller nja, kanske inte riktigt ännu för jag tänkte passa på att knipsa pics och tipsa er först och – sen fyllde mammas H år igår så jag tror minsann att vi ska fira honom med en middag i veckan…och – sen fyller ju snart JAG år! Så kanske lika bra att den får stå kvar framme. Ha, ha.  Hur som helst – idag befinner sig jag och J i en kalasdimma så vi är ganska sega och ska ta en tidig kväll.  Men först ska jag hämta upp J på höstens 1:a danse time (jag körde nyss dit henne – hem för att blogga – och ska strax tillbaka) och sen blir det tacomiddag och Kristallen (heja Parneviks & underbara Mia!!!) på oss.

Och – jag ska självklart bjuda er på ett stort kalasbildregn men först ut blir ett presenttips till tjejer på min egen ålder för mitt i allt så fick jag iväg ett paket till en av mina kära bästa vänner som fyllde år i fredags. 🙂

14188595_10153774770530796_3372138147243540008_o

Den här inspirerande bokden Härliga Helg från ELLE Mat & Vin köpte jag även till J´s fröken som sommarpresent så ja – den är ett av mina bästa present tips just nu. Och väskan – med en glittrig bokstav (jag gick för 1:a bokstaven i min väns namn) på är super fin till läppstift, mobiltfn, pengar, passet… ja, små saker som lätt försvinner i handväskan och som en xtra krydda så fyllde jag den med god choklad och knöt en rosett runt.

14237653_10153775022475796_1513110488439360880_n

Sen gillar jag som bekant att matcha inpackningen med presenten så – jag fick för vitt, mintgrönt & guld…  Och kortet är ju det som kryddar presenten och jag föredrar att ge bort mina kort utan kuvert så att de syns! på så sätt blir de en xtra fin detalj utanpå paketet. 

14184466_10153775024295796_1432095988969336735_n

Jag shoppar alltid kort då jag reser och det här hittade jag i New York (det syns inte här men kjolen glittrar). Älskar texten… 

14265059_10153775026425796_3867647271218500580_n

….den är mitt i prick!  Ha, ha. 

Hoppas att du också har haft en riktigt, riktigt FIN helg?!

Njuuuuut din söndag! 🙂

Varma kramar!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 11 Comments

11 responses to “SÖNDAG & PRESENT TIPS.”

 1. Cecilia says:

  Alltså såå underbart att du verkligen går all in med fina genomtänkta presenter!! Tänk att få ett sådan!!

  • gizmolina says:

   Men åhhh tusen miljoner tack för underbart härlig feedback Cecilia! Nu blev jag SÅ glad! 🙂

   Önskar dig en riktigt mysig kväll och en vecka fylld av solsken! Kram!

 2. Sofie says:

  Åh, varifrån är den fina väskan med bokstaven? Perfekt present verkligen 🙂

  • gizmolina says:

   Den kommer från Gina Tricot! 🙂 Super fin present och ett tips är som sagt att fylla den med något…. lipgloss, choklad, nagellack etc.

   Njut din kväll Sofie! och jag önskar dig en vecka fylld av lyckliga stunder! Kram!

 3. Åhh- jag vill också vara kompis med dig och få presenter 😉
  Kram!

  • gizmolina says:

   Åh… jag önskar att jag kunde skicka presenter till alla er underbara fina bloggvänner som kryddar mina dagar med så fina kommentarer! 🙂

   Önskar dig en riktigt härlig kväll och en fantastisk vecka Charlotte! Kram!

 4. Jenny says:

  Vilken fin present! Den hade man velat ha

 5. Jenny says:

  Halva kommentaren försvann… Köpte du väskan på Gina tricot i stan? Fanns alla bokstäver eller bara vissa? Perfekt när det vankas kalas

  • gizmolina says:

   Tusen tack för härlig feedback Jenny! 🙂 Ja, jag köpte väskan på Gina Tricot i Shopping och det fanns en hel del bokstäver att välja på. Den finns även i svart med bokstav i silver. Så – happy shopping!

   Önskar dig en magisk ny vecka! Kram!

 6. Annette says:

  Så gjennomført, du er til stor inspirasjon 🙂
  Bare sett i gang med boken din, vi kjøper!!
  Ønsker deg og J en flott start på uken!

  • gizmolina says:

   Åh tusen miljoner TACK för underbar feedback Annette! Nu smiler jag från öra till öra här! 🙂 och du gav mig precis den pepp jag behövde för att kicka igång veckan! så – t.a.c.k. !!!

   Önskar dig en strålande måndag och en vecka fylld av solsken & lyckliga stunder! Klem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *