SÖNDAG & VISNING…!

Goood söndag mina kära vänner! 

Här blev det ingen chill soft söndag på mig… istället vaknade jag kl. 07 av att JIG skulle upp eftersom han hade en tidig take off från Luleå och sedan då har det gått i ett…  Jag har piffat och fixat i pappas hus och sen var det visningar så då passade jag på att köra hem och luncha med min darling innan jag gasade tillbaka till Bergnäset igen för “efter visning fix” och nu kom jag nyss hem och klockan slår strax 17.  Det är alltid spännande med visning och jag älskar verkligen att vara där för jag dör för läget, sjöutsikten, öppna spisen, ljusinsläppet… också är det perfekt avstånd till Luleå Airport för oss som reser så mycket! (tar typ 5 min att köra dit) Hur som helst –  jag passade på att filma storys till instagram då jag var där så om du är sugen på att få en “visning” av huset så kan du gå in där och se !

Och igår var vi ute och firade Johannas sista föreställning som Timon med en middag på CG´s.  Det är alltid ett säkert kort att gå dit för man vet att både maten och servicen är perfekt och igår var ingen undantag! (tack vare Perry) Sen fick vi preciiiis med oss presentationen av vinnaren i Let´s Dance då vi kom hem och det var ju såå kul att Erik vann glas-skon. Han är en väldigt värdig vinnare om du frågar mig och har varit min personliga favorit hela vägen. Såg du? Vad tyckte du? Nu åker BH´n av här och jag ska hoppa i myskläder. Det är det bästa som finns! Sen ska vi girls ha en riktigt mysig kväll och ladda för nya veckan som blir väldigt kort. Herregud, bara måndag, tisdag, onsdag också är det helg IGEN, vilken otrolig LYX!!! 🙂

(bild kommer)

Jag blir lika rörd varje gång jag besöker pappas hus… och det här rummet… först var det mitt och min brors barnrum (vi hade sängarna på varsin sida om fönstret då vi var små), sedan blev det pappas arbetsrum då jag och Johan flyttade ner till rum på nedervåningen istället. Och nu har jag stylat det till barnrum igen… the circle of life… Och alltså sjöutiskten från det här rummet är MAGI! 

 

Önskar dig en riktigt, riktigt fin fortsättning på söndagen! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

20
Kategori: Allmänt | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *