SÖNDAGSMYS.

Allmänt

Dagens frukost = svenskt gott mellanfil. Mums! och då J tittade på Disney i vardagsrummet så fick jag titta på Nyhetsmorgon på  min mac i köket. 

Det här blev en sooooft söndag och tyvärr kan det göra mig riktigt stressad… men lite har jag i alla fall fått gjort. En byrå har flyttats ner till källaren, ett vackert skåp har flyttats in i ett annat rum, jag har solat (viktigt, viktigt), vi har hängt lite med grannarna ute på gården och ! jag har varit på visning! Av lägenheten som jag visade en helt galen bild av häromdagen, remember? Jag var bara tvungen att gå in och se det där fåret live och jodå, det satt där fortfarande och läste sin bok…. Ha, ha, ha! Men trots katastrof stylingen så hade det kommit ett bud på 5,6 mille mitt i visningen. That´s crazy!

Hjärtat myste i sjeselongen på morgon och efter att ha sett My Little Pony på TV så åkte plötsligt alla söta små ponnys fram för första gången på ja, det måste ju vara ett par år?! 

Hästarna tyckte nog det var skönt att få röra lite på sig 😉

Nu ska jag fixa tacos till middag här, oh yes, vi kör söndagsmys!

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “SÖNDAGSMYS.”

 1. Frida says:

  Gissar att budgivaren sett potentialen i lägenheten trots usel styling, det är ju ändå lägenheten som säljs och inte möblemanget 🙂 hoppas nya ägaren är bättre på inredning 😉

  • gizmolina says:

   Ja lägenheten är fantastisk! och jag tycker att vi bor på bästa läget i stan och fullkomligt älskar detta hus så jag blev inte ett dugg överraskad över att det var så mååånga där på visning igår. Den lägenheten är GOD investering!

   Önskar dig den bästa dagen! Kram! 🙂

 2. Annika says:

  Styling är bara trams tycker jag.
  Är en lägenhet fin så säljer den sig själv 🙂
  Vilket den också gjorde 😀

  • gizmolina says:

   Styling är absolut inte trams. Den är riktigt viktig och hjälper väldigt vid en försäljning. Men – du har helt rätt i att en fin lägenhet med bra planlösning säljs oavsett! 🙂

   Njut din dag Annika! Kram!

 3. Ditte says:

  Tyckte att det priset för den lägenheten i ett hus med detta läge var billigt. I Stockholms innerstad hade du fått betala mycket mer, och det överallt. Sedan beror det förstås också på den månatliga avgiften. Men jämförelsevis tyckte jag nästan att detta var billigt…Oavsett stylingen. De som är intresserade ser potentialen och övriga får skylla sig själva. Men visst kan man öka värdet med en bra styling, helt klart.
  Kul att se var slutbudet hamnar..
  Önskar er en fin Valborgshelg!

  • gizmolina says:

   Är det sant? tycker du att priset för den lägenheten på 88 kvadrat är billigt? Ja då har priserna i Stockholm verkligen tagit av… Den såldes föresten för 6,2 NOK tror jag…? + omkostnader så ca 6,5 NOK, dvs ca 7.100.000 SEK. I mina ögon är det inte speciellt billigt… Men som sagt: vårt läge på detta hus är helt unikt och det hissar så klart upp priset! 🙂

   Önskar dig en riktigt festlig valborg Ditte! Kram!

 4. Ditte says:

  Ja, ca 80 000sek/m2, inte billigt kanske, men det är Stockholmspriser i innerstan. Det läget ni har med så mycket grönska runt betalar an säkert det och mer… I Stockholms innerstad är det nu helt “crazy” vad gäller bra läge och lägenheter mellan 70-130m2, givetvis med balkong och helst hiss om huset har mer än tre våningar.
  Önskar er också en härlig helg, som ju inte är någon i Norge på samma sätt som här.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *