S.Ö.N.D.A.G.S.M.Y.S.

 

Mina kära bloggvänner! 

POFF! sa det så blev det söndag kväll och jag har inte öppnat min mac på 2 dagar… i.n.t.e. blogg-bra. Jag vet. Men samtidigt så vet jag att ni förstår att jag prioriterar family time de gånger vi är samlade hela lilla familjen så jag hoppas på överseende. Nu har i alla fall jIG rest igen och vi girls söndagmyser…  Jag ska strax fixa middag så att vi hinner äta innan sändningen från Nobelfesten kickar igång för då ser jag fram emot att landa i soffan och njuta alla vackra outfits!  Alltså såg du Victoria på prisutdelningen, wow! vilken underbart isblå klänning hon hade på sig…  !  Tyvärr så såg jag bara Madeleine som hastigast men hon såg otroligt glittrigt snygg ut, och Mette Marit hade en flott blommig outfit på prisutdelningen i Oslo… ! Åh jag älskar såna här festligt glammiga happenings!

Jag ska berätta mer om min helg senare men, en sak som jag har gjort är att jag har möblerat om lite i vardagsrummet också har den nya underbart fina öppna spisen kommit på plats! Åhh så g.l.a.d. jag är över att den flyttat in hos oss, nu återstår bara att få köpt den vätska som ska göra att det ser ut som att det brinner i den också (den ingick inte….) så att den kan förgylla Casa Gizmolina med sina flammor i vinter mörkret! 🙂

Helgen startade med att vi blev totalt insnöade i fredags. Bokstavligt talat. För Oh My! så mycket snö det kom. Det var värsta snöstormen och alltså det blev DEN skrattfesten då jag öppnade dörren när jIG kom hem i FINskor! Ha, ha. Alltså vi är SÅ inte några vintermänniskor. Ha, ha. Men mer om snökaoset i nästa inlägg.  Så här såg det i alla fall ut då vi girls kom hem från basketen i fredags (vi gick hem för att se Idol finalen) och jag blev överlycklig över att se att traktorn varit här och skottat.

Right here, right now… J ligger och koser sig på sjeselongen och jag chillar i soffan…  2:a adventsljuset är tänt och J har precis öppnat snällkalendern som påminde oss om att ge en present till brevbäraren.  Det ska jag tänka på före jul, att ge en liten julklapp till tidningsbudet, brevbäraren och sophämtaren… 

 

Nu är snart hummern färdig, löjromen tinad,  champagnen kyld och nobelfyrverkerierna redo att smällas av! Jag ska bara hoppa i långklänningen först…  Eller hur var det nu igen?  Blir det kanske myskläder &  taco rester från igår till middag? Ehh… ja, jag är nog rädd för det. Ha, ha.  Men ett glas bubbel blir det i alla fall!

Önskar dig en riktigt, riktigt fin kväll! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “S.Ö.N.D.A.G.S.M.Y.S.”

 1. MissC says:

  Även om din blogg är saknad så är det full förståeligt att familjen ska gå först. Fortsätt prioritera det!
  Här är det också myskläder på och soffläge. Strax ska jag heja på Sverigedamerna i handboll.

  • Åh tusen miljoner TACK för omtänksamhete MissC.! Den värmer. 🙂 Och så härligt att du också hade myskläder & soffläge igår kväll. Det är så söndagarna ska vara!

   Önskar dig en magisk dag och jag hoppas att damerna vann igår?! Kram! 🙂

 2. Tess says:

  Var har du köpt öppna spisen ifrån? Och vilken vätska används? Du har ett så otroligt vackert hem.

  • Åh tusen miljoner TACK för underbar komplimang Tess! Nu smiler jag från öra till öra här! 🙂 Jag har beställt öppna spisen på nett från Bauhaus. (av alla ställen…). Såg den först hos Ellos, men den var 1000kr billigare (!) hos Bauhaus. Dagens tips!

   Önskar dig en fantastisk start på veckan! Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *