SOOOL & NY FRÄSCH VECKA.

Allmänt

Dagens reminder & pepp.

Gooodmorgon solstrålar!

Åh så underbart att få starta veckan med strålande sol från klarblå himmel, härliga minnen från helgen och en pigg & glad dotter!

Jag ska ta tillvara min sköna energi på morgon och jobba på här men jag återkommer strax med ett bildregn från helgen. Vi hade besök av vänner både lördag och söndag och igår kväll inspirerade lilla J mig att ta tag i kaoset i min lilla walk-in-closet så nu har kaoset förflyttat sig till köket i stället men det är bara BRA för nu har jag ingen dörr att stänga in det bakom längre så nu m.å.s.t.e. allt sorteras / ses över inför den bloppis som jag så länge pratat om så vem vet, kanske händer det faktiskt i veckan? 😉

Se! jag fick tag i mina favorit blomster-bollar i lördags! och dessa är the real thing. Love them!

Jag önskar dig en fantastisk start på veckan och du, gör en lista över vad du önskar att du ska ha gjort när fredagsmyset kickar igång också bockar du av / styker det du får gjort för att 1. få en tydlig bild av vad du presterat i veckan (ibland känns det som att man inte gjort nåt men så har man gjort SÅ mycket), 2. för att tömma huvudet på allt du tänker att du ska göra så att du kan fylla det med nya kreativa idéer istället!

H.A.P.P.Y. new week!!! 🙂

KrAmAr!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “SOOOL & NY FRÄSCH VECKA.”

  1. T says:

    Din ‘dagens tänkvärda’ var verkligen något som passar in i mitt liv just nu 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *