SOOOL & VIPPE EXTENSIONS.

Gooodmorning girls!

Sooolen strålar in här i Casa Gizmolina idag och ute på terrassen står ett hav av rosa dronning Ingrid pelargoner som väntar på att planteras (knappast idag, men senast fredag…). Här i Norge råder värsta plantera-blomster-boom så här dagarna innan 17:e maj så igår kväll, då vi girls körde inom blomsterbutiken på väg hem från jazzballetten, så var vi inte direkt ensamna i butiken…  Och då vi ändå var igång passade jag på att handla en del mat också. Inbillar mig nämligen att jag för ovanlighetens skull ska slippa tokstress på fredag 😉

Nu är det dag 4 i min plan om att göra  nya saker / saker jag skjutit upp / har undvikit att göra och först är jag väldigt nöjd över att jag kom i säng tidigt igår (det resulterade i att jag vaknade 05.40 ! men lyckades somna om) , sen dricker jag mer vatten än någonsin och –  att sängarna redan är bäddade och fina. Och idag står det: fokusera på utförsäljningen!  Jag har kört på med några inlägg men jag har inte lagt upp så mycket som jag tänkt. Så: nu är det fullt f.o.k.u.s. på att bli färdig med den saken.  För den där känslan då man får stryka ting på sin att-göra-lista och få bort dåligt samvete, den är amazing!!!

Häromdagen var jag och fick refill på mina vippe extensions och med risk för att bli tjatig så måste jag ändå skriva att jag ä.l.s.k.a.r. dem! och jag kan varmt rekommendera dig att besöka Pille Joosep Studio innan sommaren kickar igång för då slipper du mascara kladd på ferien.

Ja, ja, ja, jag behöver gå ner lite i vikt. I knooooow…  men det står på en annan dag i min kalender…

Jag gick för en “katt-ögon-form” på vipperna den här gången. Det betyder att de är som längst ute på sidorna.

Nu önskar jag dig en strålande & inspirerande onsdag! 🙂

 Och du – glöm inte att tävla om ett gavekort på 500 kr hos Polarn O. Pyret! de har såååå mycket fint i butik nu och en sak jag tänkte på då jag gick igenom Johannas garderob häromdagen var att få märken har så extremt god kvalitet som P O. P. De  plagg Johanna haft från dem genom åren har hon använt massor och trots att hon växt ur dem så har de sett  helt nya ut… !

KrAmAr!!!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 11 Comments

11 responses to “SOOOL & VIPPE EXTENSIONS.”

 1. Lena says:

  Gå ner i vikt ?? Du är ju fin som du är 🙂 !!
  Vad är det för utförsäljning ? Ska du lägga ner din webbshop ???
  Ha en fin dag bästa du.
  /Lena

  • gizmolina says:

   Åhhh du är så snäll nu Lena. Tack!!! 🙂 Men, jo, nu behöver jag gå ner… men det är ju så tråkigt så jag skjuter upp det några dagar till… 😉 Jag tömmer lagret i min webshop och sen får vi se vad framtiden har att bjuda på… just nu är allt lite oklart..

   Önskar dig också en riktigt FIN dag! Kram!

 2. Titti says:

  Vad kul att få fira 17 maj tillsammans, hela landet, önskar att vi hade lite mer av den sortens firande här!
  Går ner i vikt? Vartdå? Med dina kindben behöver man inget annat! 🙂

  • gizmolina says:

   Ja det är verkligen fantastiskt kul att få fira 17:e maj! 🙂 Och jag önskar SÅ att det var midsommarafton som var Sveriges nationaldag för då hade det blivit så mycket festligare! Sen, ang. vikten, så behöver jag gå ner överallt… Men tack snälla för kommentaren om mina kindben. De är jag glad att jag har!

   Önskar dig en stråååålande dag Titti!!! Kram!

 3. linn says:

  haha, du ned i vekt!? Du er jo råflott akkurat som du er, kjære miss Gizmo!! heldiggrisen!
  Når legger du ut nye varer da tror du? Er så redd for å være for sen til å bestille denne gangen ;o)
  KLem klem

  • gizmolina says:

   Åh nu är du väldigt väldigt snäll Linn. Tack! 🙂 Men det är inte kul då man inte kommer i sina kläder längre… så jag måste skärpa mig… Jag jobbar på att lägga upp mer bilder på min utförsäljning snart så häng med!!! hoppas att jag får det till senare idag.. !

   Önskar dig en bästa dagen fylld av lyckliga stunder! Klem!

 4. Camilla says:

  Å ser såå lovely ut med vippeextension:) Tror jeg må prøve det før ferien, skal 3 uker på bilferie til Italia:) så da hadde det vært greit å slippe sminke, utenom solpudder da:) Du ser så fin ut som du er men vi er vel mange som vil kvitte oss med et par kg før bikinien skal på:) Stor klem

  • gizmolina says:

   Tusen miljoner tack Camilla! 🙂 Tycker absolut att du ska prova!!! för det är en dröm att slippa mascara och att få känns sig xtra fräsch då man vaknar på morgonen. Och ja, några kg får gärna försvinna innan bikinin ska på… ! 😉

   Happy onsdag!!! Klem!

 5. Trine says:

  Hei

  Hva er vippene laget av? Kunstige eller mink hår?
  Jeg skal sette på meg før sommerferien. Turen går til Frankrike..Nice,cannes og monaco. Må bare bli bra det:)
  Ha en fin kveld:)

  • gizmolina says:

   Vet du att det anar jag ikke?? Ska ta och fråga Pille nästa gång jag är där! 🙂 Och det låter ju heeelt underbart med en tur till Nice, Cannes etc. Jag bilade runt där för ett antal år sen , för 2:a gången, och det är ju så fantastiskt vackert där nere! Och missa inte att svänga förbi St.Tropez ! 😉

   Njut din torsdag! Klem!

 6. Anna says:

  Gå ner i vikt? Nämen sluuuuta! Du är alldeles lagom, fin som du är. Men självklart ska du känna dig nöjd med dig själv. Ha en fin kväll! Kraaaaam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *