Sooolig dag !


Idag gick det undan i svängarna på morgon så det som åkte på var: skjorta från H&M, skinnjacka Stella Nova och tights H&M.  och som ni ser så blev det ingen tid till att rulla håret 😉  Nu, mitt i natten, ser jag att bilden jag la ut på morgon såg helt tokig ut så därför ny ! 😉  TUSEN TACK för alla fina kommentarer jag fick igår ang. mitt hår ! jag blev så glad 🙂  Jag rullar mitt hår på "kardborre-rullar" från H&M i olika storlekar.

Jag blir så rastlös av att sitta inne när solen skiner så nu ska jag ta en tur ut i det VACKRA vädret och fixa några ärenden. Det är dugnad på Johannas dagis i eftermiddag så jag ska fixa ett par saker till det . Och guess what? de målar dagiset VITT ! Hurra ! 😉

Jag ska föresten returnera Matthew Wiliamsson toppen från H&M som jag shoppade igår MEN om någon av er bloggisar är intresserad av att köpa toppen och / eller halsbandet så kan ni mejla mig på gizmolinas@hotmail.com (mejla i så fall idag, fredag).  Ni kanske undrar varför jag returnerar dem? Jo, för att jag har en del annat på min "önskelista" som jag känner att jag vill prioritera just nu ;-)

   
Här ser ni toppen både framifrån och bakifrån och det vackra halsbandet.  Priset för toppen är 398nok och för halsbandet 198nok. Om du önskar att köpa toppen eller halsbandet så tillkommer eventuellt porto.


Dessa härliga blader damp ner i min brevlåda igår så de får följa med ut idag ifall jag¨plötsligt får lust att sätta mig i solen en stund innan dagishämtningen.

Idag har det ringt crazy många annonssäljare till mig för mitt nya företag, Gizmolina & Co, har tydligen blivit registrerat på nett så då närmar sig nog dagen då jag får alla papirer från brønnøysund. KUL !!!!! 🙂

Jag önskar dig en FABULOUS fredag ! 🙂

Kategori: Allmänt | 15 Comments

15 responses to “Sooolig dag !”

 1. kan du inte berätta mer om ditt företag

  vad det är du ska göra är så nyfiken

 2. pernilla jansson says:

  Ja UT med dig, var ju så skønt ute så har man chansen ska man passa på helt klart! Tycker førøvrigt du gør rætt i att læmna tillbaka och istællet køpa något som kænns helt rætt!

  🙂

 3. Anonymous says:

  Vad är dugnad? Undrar oxå bara om du rullar håret torrt eller fuktigt, vilka produkter du har i håret, och om du blåser med fön på rullarna? Tar väl så lång tid att torka annars?

 4. ElinPelin says:

  Du är lite lik Anna Skipper på den bilden 😛

 5. camilla says:

  Hoppas du fått tid att sitta och njuta i solen..och drömma om Thailand. Ha en fin helg!

 6. camilla says:

  hoppas du haft en bra dag 🙂

 7. Julie says:

  Hei! Så utrolig fint du har det i hjemmet ditt! Virkelig inspirerende! :)Lurer på om du kan fortelle litt mer om hvordan du krøller håret ditt? Tar du i rullene i vått/fuktig eller tørt hår? Hvor lenge har du dem i håret før du tar de ut? Bruker du noen spesielle produkter for å få det til? Kjempelekkert! 😉

 8. Kristine says:

  HEi ! Alltid så hyggelig å titte innom bloggen din!! Her bakes det boller til den lilles store glede…. Takk for all din inspirasjon og lykke til med din bedrift! Gleder meg til du er i gang…. (PS!! Får ikke opp bildet fra Randis hus, så det får vi ikke sett. Men takk likevel!!) GOD HELG!! Tjo og hei, hopp og sprett med godt humør…deter jo helg!!

 9. Emma says:

  Vilken trevlig blogg

  Något jag kommer forsätta att besöka

  Hoppas du mår bra =)

 10. mona Rokkestad says:

  kjempefin leilighet du har. Nydelig med hvitt – er fargen noe a la egghvit?

 11. Madelene(L) says:

  Hej du underbara Annastina.

  Hoppas att du mår bra nu. Själv rullar livet på har haft många mötten på jobbet och har börjat med utvecklingssamtal på jobbet.Önskar dig och din lilla familj en trevlig helg.

  Många BAMSE KRAMAR Madelene.

 12. Pernilla says:

  Så härligt att få träffa dig och hälsa på dig idag, för jag har fått den uppfattningen att du är supergo. Och ja idag fick jag det ju liksom bevisat 😉 Hoppas ni hittade brillor till det lilla charmtrollet/prinsessan och att ni får en fin helg! O så glömde jag såklart säga tack för goodiebagen, men jag tror du uppfattat att jag var väldigt tacksam för den.

  Kram från Pernilla

 13. dee says:

  Du ser mager ut…har du ätstörningar

 14. Emma says:

  Hur länge låter du spolarna sitta i? Är håret blött eller torrt när du rullar det?

  Kram på dig!

 15. Vill du vara gullig & berätta hur linnet är i storlken? Tog du en 36:a?

  Har reserverat både 36 & 38 på nätet så jag är lite rådvill

  Tack o kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *