SOFT & SOLIG LÖRDAG.

helloweekend

Glad lördag sunshines! 

Soooooolen strålar över Casa Gizmolina idag, det är H.E.L.G. och vi girls dansar för fullt här hemma. Alltså hur glad blir man inte av bra musik & dans? We l.o.v.e. it! Och den nya låten till Kygo spelas självklart flitigt!  Sen var det ju hur galet som helst att det företag som min JIG la grunden till, Active Brands, såldes häromdagen för 1 milliard nok.! Alltså 1 milliard? Han kan konsten att starta upp bra saker min JIG. That´s for sure!  Nu är det många år sedan som han startade Active Brands så han har ingenting med denna försäljning att göra, bara så att det är sagt (så ni inte tror att jag bloggar från ett nyköpt privatjet på väg mot New York för att shoppa mig en Chanel…), men ändå – bara det att han är den som registrerat namnet Active Brands en gång i tiden och – är den som fick Therese Johaug, som är en av deras profiler, att starta med konfektion är ganska häftigt om du frågar mig.!

Anyway – igår kväll var vi på en riktigt god & trevlig middag hemma hos mamma. Det är verkligen SÅ lyxigt att slippa laga mat ibland! men idag är jag såååå sugen på att bjuda över gäster på middag men Johanna TOKvägrar. Hon vill ha en soooooft kväll säger hon för hon tycker att jag alltid gör för mycket planer på helgerna så ja, soft lördag it is….!  eller ja, Johanna ska på ett 11-års kalas först, men sen så…! 🙂

17350020_10154294983430796_5041162920820201441_o

Snapshot samtidigt som jag bloggar… J spelar in videos till sin musical.ly och hon blir super glad över nya fans. Hon heter : johanna2108 där. Tipsa gärna era kids om att följa henne om de också är där. 

17389153_10154295015845796_2148160961153753034_o

Alltså det där trädet…. det har växt sååå mycket! köpte det på IKEA för flera år sen och älskar det!  Den rosa växten har precis flyttat in hos oss så idag ska en vit kruka shoppas till den…  

17389179_10154295026155796_8955134465059808723_o

Dagens påsktips! jag hittade den här stora krukan med påskliljor hos Coop (av alla ställen…) häromdagen. Längtar till de slår ut! (det går oftast SÅ fort, någon dag bara så blommar de….).

Nej, nu ska vi ta och packa in presenter  här.

Önskar dig en underbar dag kära du! 🙂

Och föresten – ett till påsktips är presenten jag gav min mamma igår:

17240659_10154295031430796_4472540365519106572_o

Jag köpte med mig körsbärskvistar som jag pyntade med svart/vita påskägg och vita fjädrar. Äggen matchar min mamma perfekt! och, om du blir sugna på likadana så hittar du de hos Ö&B. Oh yes, budget deluxe!  

Kramar & kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “SOFT & SOLIG LÖRDAG.”

 1. Juli says:

  Du sprer så mye herlig inspirasjon, positivitet og glede!
  Det er derfor jeg følger og elsker bloggen din.
  Men du- vær varsom med å la datteren din ha åpen profil på Musical.ly, og oppfordre hvem som helst til å følge henne.
  Er det ingen betenkeligheter med å la en 10 år gammel jente”være sexy”?
  Virker uskyldig og morsomt, sikkert, og “alle gjør det”, men er det ok?
  Mener absolutt ikke å moralisere eller kritisere deg.
  Man kanskje du kunne skrevet et innlegg om dette?
  Du er jo et forbilde.
  Jeg tenker at det er viktig å være positivt nyskjerrig på hva barna holder på med på nettet.Viktig å bry seg, og vise hva som er ok og hva som ikke er ok.

  • gizmolina says:

   Åh tusen miljoner t.a.c.k. för fantastisk feedback som sprider xtra mycket glitter över min lördag! 🙂

   Sen, ang. Musical.ly så har jag inget som helst problem med att min dotter lägger upp inlägg där. Hon älskar det! och p.g.a. min blogg så har vi pratat väldigt mycket om vad som är OK och inte OK att göra på sociala medier. Jag checkar ofta hennes konto och så fort någon hon inte vem det är skriver till henne så visar hon kommentaren till mig ( det är vår deal ) och peppar, peppar så har det ännu inte varit något otrevligt som dykt upp. Men vi är ständigt på vår vakt och Johanna är väldigt medveten om min oro. Men som sagt, so far so good, och därför låter jag henne köra på med en öppen profil, i alla fall en stund till….

   Och jag är 110% enig med dig om att det är väldigt viktigt för oss föräldrar att vara positivt nyfiken på vad barna håller på med på nätet. Där har vi ett stort ansvar och det är viktigt att vi lägger grunden till en sund användning av sociala medier.

   Det är fint att du reflekterar över detta. Ett viktigt ämne!

   Önskar dig en magisk weekend! Klem! 🙂

 2. Lena says:

  Alltså mamma din… så tuff, cool, snygg och fräsigt klädd jämt. Wow! Och yes, hon matchar sannerligen påskäggen!

  • gizmolina says:

   Men åh så fantastisk snäll du är Lena. Vilken komplimang! Nu vet jag att min mamma blir SÅ glad då hon läser det du skriver! 🙂 Och ja, hon matchar verkligen påskäggen, det stod mamma på de.

   Önskar dig en magisk vecka fylld av solsken & lyckliga stunder! Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *