SOOOOFT DAG.

Min sköna, svala tunika kommer från Lindex, favoritsolbrillerna från Marc by Marc Jacobs (shoppade de i Bangkok för flera år sen och hittar inga jag gillar lika mycket) och hatt shoppad på en tur till Phi Phi.

Det har varit växlande väder idag men jag lyckades få till ca 1 time vid poolen innan monsoonen kom tillbaka och regnet fullkomligt vräkte ner.  Sen har vi chillat på terrassen hela eftermiddagen / kvällen och spelat spel och beställt take-away till både lunch + middag. Mina J har varit nere och badat, då det var uppehåll, och jag trodde att jag skulle sova en stund….zzz… men blev sittande med magasiner istället.  Snacka om s.o.f.t. semesterdag! 🙂

Dagens pool details: väska från Bolina, bling bling flip flops + armband från Accessorize, kjole shoppad här i Phuket för många år sen och solbriller från Gina Tricot.

Jag var super snurrig i huvudet häromdagen. Riktigt, riktigt obehaligt och jag var så rädd att jag skulle svimma av… Orsak? gissar att jag druckit ALLT för lite vatten i värmen nu då jag kommit igång med träningen så nu har jag skärpt till mig och försöker få i mig ett par liter / dag  för jag VET ju – efter alla resor hit ner –  hur viktigt det är med vatten i värmen men är så upptagen av att se till att Johanna får i sig det hon behöver att jag glömmer mig själv…  (har även påsar med vätskeersättning liggande här nu så allt är under kontroll).

Jag vet inte hur många gånger vi spelat 4-i-rad idag?  Typ hur många gånger som helst! Kul! Johannas fina topp kommer föresten från Accessorize och jag har tappat räkningen på hur många Magnum is hon spist sedan vi kom ner 😉 

Check sizen på den snigel Johanna såg utanför vår entré igår! Jag har aldrig sett en så s.t.o.r.

Dagarna går så otroligt fort här nere och tänk att det är JULI nu!  Det, om något, är sommar!!! 🙂

Kategori: Allmänt, Thailand 2014 | 3 Comments

3 responses to “SOOOOFT DAG.”

 1. Wilhelmine says:

  Så søt lille Johanna er, husker første gangen jeg fant bloggen din så var hun baby, jeg googlet opp hvordan det var å reise med barn i Thailand og da kom bloggen din opp…siden har jeg lest den hver dag og den er like fin nå som da;)) Jeg har planer om å få satt på negler i sommer, ønsker meg fine negler som ser litt naturlige ut, har du noen tips på hvem i Oslo som er bra? Ha en fin uke fortsatt fineste Gizmolina;)

 2. Trine says:

  Da er det straks to mnd siden jeg vant polarnopyret konkurransen på bloggen din. Jeg får ingen svar på Mail fra deg, så nå prøver jeg nok en gang her på bloggen din. Håper du sender meg en Mail snarest, for nå har jeg ventet lenge nok. Jeg er en ivrig bloggleser og har kjøpt flere ting da du hadde nettbutikk. Alltid god service og det lille ekstra var med..!

  God sommer og nyt ferie.
  Hilsen
  Trine

 3. Mr JiB says:

  Till Er som inte reser till Thailand , ta Er bobil och kom till Prångens Camping i Ulricehamn ! Jag bjuder på gratisnatt till Gizmolina läsare 🙂 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *