Soooolig & varm söndag!

Allmänt

Kata Noi Beach idag runt kl.12. Dagens outfit: bikini, solhatt & snäckhalsband… 

Phuket söndag kl.22.35.

Mina kära bloggisar!

Jag hoppas att ni har översende med att jag fokuserar på sol & bad våra sista dagar här nere för imorgon lyfter vi mot Oslo igen och då väntar varma kläder, snöskottning och kyliga vindar…  Var årstid har helt klart sin tjusning men för mig, som inte är så glad i vinter, så får det gärna bli vår extra tidigt i år , typ helst på tisdag då vi kommer hem 😉

Phuket har bjudit på en av de varmaste dagarna sedan vi kom ner idag så vi har hällt i oss vatten och svalkat oss i det underbara havet (som hade en temperatur av +31 grader idag) .

Jag spanar efter vågor så att jag inte skulle få en över mig för idag var de störst hittills.

Nu pågår packning här och jag är riktigt stolt över mig själv för den här gången lämnar jag kvar en hel del kläder eftersom vi antagligen reser ner snart igen… Annars brukar jag alltid köra safe och ta med allt hem OM vi inte reser ner igen innan sommaren kommer till Norge. 

Önskar dig en soft söndagkväll! 🙂  och du – jag försökte blogga på morgon, innan vi åkte till stranden, men internet var out of order… 

KrAmAr!

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “Soooolig & varm söndag!”

 1. Mirva ♥ m. -04 & -05 says:

  Hej Anna-Stina & Johanna!

  Ha en mysig hemresa imorgon! Vi hade -7 grader här i Sthlm idag…och lite snö ;D

  KRAM Mirva

 2. Reidun says:

  God tur hjem ….ikke så kaldt her nå, men det blir nok litt overgang uansett!!

 3. Cissi says:

  Ser fantastisk ut! Nyt siste tiden før hjemreise 🙂

 4. Linda says:

  Hej!
  Jag undrar var du köpt din snygga vita bikini, med volangkant på?
  Skulle gärna vilja ha en sådan till sommaren.
  Tack på förhand! /Mvh. Linda

 5. Åh njut sista dagarna med sköna bad & värme. Här hemma är det is & frost.

 6. Tusen tack för era trevliga kommentarer! de lyser upp min packa-inför-hemresan-kväll!! 🙂

  Linda-
  Min bikini shoppade jag här i Phuket sist då vi var här och häromdagen, då jag var iväg för att köpa en ny (helt lik) så fick jag tyvärr veta att den inte finns kvar längre 🙁 Jag var till Cental Festival + Robinson´s i Phuket Town…. Min har blivit missfärgad pga all solcreme och jag älskar modellen så jag var såå klar för en ny… Inte lätt att hitta snygga bikinis..

  Skönt att höra att det inte är så kallt hemma!! 🙂

  KRAMAR !!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *