Soptippen & ett shoppingtips!


Å vad det är skönt att bli av med skräp. Bilen var  FULL från golv till tak med pappkartonger, sopsäckar etc.

Efter att jag städat kontoret hemma så blev det galet mycket sopor (rummet var verkligen ett kaos-rum där vi pressat in allt möjligt) så idag gick turen till Gjenvinningscentralen en bit utanför Oslo och där var det minsann ordning & reda. Brännbart skulle i kontainer nr. 19, papp i nr. 22 osv . Och det stod en trevlig mann och visade vad som hörde hemma var och när jag bad honom fotografera mig så skrattade han gott. Det var nog dagens "happening"  på tippen 😉

Jag kände mig riktigt nöjd då jag körde vidare mot trevligare destinationer som tex Ikea & R.O.O.M.

 
DAGENS TIPS ! På Mester Grønn har de just nu stora oliventräd (1,40 höga = min shopping på bilden) för endast 550kr / st och en lite mindre modell för 350kr /st. Billigare olivträd har jag aldrig sett ! (de i den size jag köpte kostar ca 2000 i andra butiker). Jag fortsatte med "återvinningen/gjenvinninge " genom att shoppa i Ikeas "billig-krok" 😉  och vad jag skulle ha den vita hyllan till får ni se i ett senare inlägg.

När jag kom hem så satte jag igång att duka till tävlingen jag ska lägga upp på bloggen i kväll , sen iväg och hämta Johanna på dagis, och sen hem till middag/lek/bad/nattning och Johanna somnade nyss så nu ska jag strax chilla med Desperate Houswives. Puh… jag känner att jag aldrig "hinner ikapp"… men idag var det ju förbjudet med sånna tankar så jag får tänka på det i morgon istället 😉

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “Soptippen & ett shoppingtips!”

 1. Elin says:

  Å så fina olivträd. Jag vill sååå gärna ha ett olivträd i betongkruka i vår hall! Synd att de är så dyra, hade jag bott i Norge hade jag shoppat direkt!

 2. Diana says:

  Härligt olivträd men som sagt tråkigt att de är dyra speciellt för en stundent men när utbildningen är klar så då kommer ett att komma till mig 🙂

  Om att aldrig hinna i kapp; så har jag känt i flera veckor men så blev en del saker gjorda idag och sen så blev en del saker inställda och plötsligen är man i fas. Försök leva i nuet resten fixar sig!

  Trevlig kväll 🙂

  Kram

 3. Cornelia says:

  Har du haft en bra dag?

  kram 🙂

 4. mimmi says:

  coolaaa jeans=)

 5. susanna says:

  Hei..har spurd deg før men spør igjen…Veit du om odd-molly har nett-butikk? På forhånd takk for svar..

 6. Anonymous says:

  Till Diana: Pluggar till sjuksköterska och kan hålla med att som student kanske inte ekonomin är på topp, mitt tips är att NETTO denna vecka säljer olivträd för 129 kr!! Cirka 1 meter var det trädet jag fick med mig hem 🙂 Inte illa, kvalitén vet jag inget om, men det lär visa sig!

 7. Mary says:

  Olivträd är så fint hemma. Det bästa med dom är att man kan flytta ut dom på sommaren så växer dom ännu mer. En fråga som dök upp i mitt huvud. Vad kör du för bil??? 🙂

 8. Mingar says:

  Fnissade ljudligt när jag läste om din 'fotostund' på soptippen. Du är för härlig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *