Sortering & overklig tanke…

 

Hur läckra är inte dessa pepparkakor?

Såg du på Idol? Jag gick tyvärr inte tid till sånt mys idag men precis då Olle & Minnah stod och väntade på kvällens resultat så passerade jag TV´n och fick med mig att Olle fick lämna. Trist tycker jag för jag hoppades på honom i finalen som jag by the way tror att Jay vinner…

Just nu packar ner ett hav av kläder i mängder av påsar. Allt ska sorteras till rätt PR-byrå / agentur och sen, på måndag, då jag ligger i solstolen och latar mig (overklig tanke just nu…) så ska allt budas tillbaka för nu är mina sidor till nästa nr av Kamille Mor & Barn stylade och klara. Imorgon väntar ett antal timmar på redaktionen för att lägga in alla bilder på rätt sida så då blir det sortering igen…

Just nu känns Thailand väldigt låååångt borta för jag har så mycket kvar att göra men natten är ung och när jag lyssnar på den HÄR låten så piggnar jag till lite 😉

vArMa KvÄlLsKrAmAr!

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “Sortering & overklig tanke…”

  1. Johanna says:

    Så underbart att åka iväg! Vi ska iväg på en “miniferie” idag men blir bara en natt i Göteborg. 🙂

    Undrar hur ni/du gör (när ni är borta så pass länge) med bagaget. Räcker det med den kappsäck du/ni rest med eller går det att förbeställa extra bagage när ni reser hem igen?

  2. Sofia says:

    Vill önska er en underbar semester:)Gud vad härligt:)Man längtar verkligen efter att åka iväg.. Kram Sofia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *