Söt topp till prinsessan.

Allmänt

168397-1638
Söt topp till små prinsessor från H&M. Pris: 59,50nok.

Kom på att jag ju måste visa dagens shopping! 🙂

Hittade den här söta toppen med hjärtan till mitt hjärta (haha ;-)) på H&M idag och den fick naturligtvis följa med oss hem för den blir perfekt med PO.P body med krage under & rosa strumpbyxor + kjol.

Nej, nu måste jag verkligen åka iväg! 🙂

Kategori: Allmänt | 16 Comments

16 responses to “Söt topp till prinsessan.”

 1. Sessan says:

  Tusen tusen tack söta för komentar.
  Det är overdlig känsla att känna när någon bryr sig i svåra situationer.
  Jag vurderar att skriva om vad som händer iaf i bloggen, har man sagt A får man säga B. Jag har bara inte haft tid i dag.
  Dagen idag har tilbringats i tlf med läkare, advokat møkka (förlåt mitt utryck) & å söka dokumentation på internett & jag har funnit massa som stödjer min manns sak ;0)
  Tror jammen jag skall fakturera Advokaten för en heldags arbete med sådant han skulle tagit sig av *grrrr*
  Long storry med massa hit & dit så jag skall inte ta upp hela ditt kommentar felt med den…

  Ser att ni haft det underbart i Thailand i kväll igen ;0)
  Tror faktiskt jag & min man förtjänar en semester där en kväll
  *hi hi*
  Johanna & du är lika strålande vackra som alltid (du skulle sett mig idag…. NOT)
  Ha en underbar natt blir det ju nu faktiskt & en vacker dag i morgon.

  Massa kramar från mig & min prinsessa

 2. AnnaStina says:

  Sessan-
  Sötis, jag tror vi måste mejlas så att jag får höra mer om “allt” för jag visste inte ens att din mann varit med om någon olycka? Usch så jobbigt allting låter… 🙁 Jag skickar dig så mycket varma tankar jag kan och hoppas att vi mejlas snart! 🙂 Och du – LOVA att du och din man tar en tur till Thailand en kväll för det är underbart där! God mat & extremt mysigt! 🙂 lite lagomt mörkt också så det passar för en romantisk kväll 😉 TACK så mycket för dina fina ord! 🙂 Nej, nu är det onsdag sedan en stund tillbaka så nu – sängen. Sköt om dig så jätte mycket! Kram! 🙂
  Alvas pappa-
  Tack! 🙂 Jag surfade in på din blogg som det var alltför länge sen jag besökte och ser att din lilla söta tjej går men inte har fyllt 1 år ännu.. WOW! 🙂 Vilken tidig start! Min lilla sötis tränar och tränar så en dag snart så…! 🙂 Önskar dig en solig dag! 🙂

 3. I was very pleased to find this web site.I wanted to thanks for your time for this excellent read!! I definitely enjoying every little bit of it and I have you saved as a favorite to check out new stuff you article.

 4. Going trip by train is enjoyable with our friends.I went one time with my friends.It was awesome.

 5. I like Your helpful site! Look at that interesting infos regarding Property in egypt and Property in egypt Thanks!

 6. video izle says:

  Your RSS feed doesn’t work in my browser (google chrome) how can I fix it?

 7. Patato says:

  How are You? I simply love eating vegetables especially patatos , Bye bye!

 8. turkko says:

  Hi, i must say fantastic website you have, i stumbled across it in Yahoo. Does you get much traffic? Visit my website turk ko.

 9. webpage says:

  Good info, thanks to the writer. It is understandable to me now, the effectiveness and value is overwhelming. Thanks once more and good luck!

 10. i dont know if that is fully true, buy proscar online, [url=”http://projects.libraries.vic.gov.au/pg/pages/view/7111/buy-propecia-online-finasteride-no-prescription”]buy proscar online[/url], http://projects.libraries.vic.gov.au/pg/pages/view/7111/buy-propecia-online-finasteride-no-prescription buy proscar online, covj,

 11. pgrgqwbhx says:

  FnKKZ8 vxcinuqmwuyf, [url=http://fsxiqfnsgzld.com/]fsxiqfnsgzld[/url], [link=http://gyadnkmqqkub.com/]gyadnkmqqkub[/link], http://dpyennuzngsb.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *