Söta girls !

Allmänt


En till bild fotograferad av duktiga Kimm.  Johanna & Elsa sitter och myser på Burger King.

Nu leker Johanna på dagis, solen skiner, jag har precis ätit frukost, kameran är fortfarande trasig (måste fixas a.s.a.p.!) och jag ska sätta igång dagens första prosjekt men nu kom jag på att jag inte kan göra det utan kamera för hela poängen är att det jag gör ska fotograferas… Hmm… tror jag måste springa iväg till fotobutiken nu på en gång. Håll tummarna för att det är något mindre fel som snabbt kan fixas till !

P.S missa inte tävlingen där du kan vinna FINA interiörsaker till hemmet.

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “Söta girls !”

 1. Daniel says:

  Var oxå med barna och slafsade i oss HAPPY MEAL…

  otroligt hur barn blir så glad av skräpmat och en leksak. Veckans höjdpunkt för dem! 🙂

 2. Jyoti says:

  Hej,

  Jag brukar inte göra så här men jag måste fråga eftersom detta berörde mig så illa.

  Vill du göra ett inlägg med en länk till mitt inlägg om Mia och Thor?

  Eller vill du kanske skriva om det själv på din blogg?

  Detta är så viktigt!

  Tack för en annars superfin blogg!

 3. Elin says:

  Å vad tråkigt med kameran! Hoppas att den kan lagas snabbt!

  Ps. Vilka otroligt vackra bilder på Johanna i detta och tidigare inlägg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *