Söta nyheter från H&M + ett till “dagens tips”!

Allmänt

168397-1629
Skumbadet ska jag och min lilla prinsessa inviga en dag snart och wet-wipes är super att ha i handväskan så att man kan torka bort banan, choklad etc från fingrarna då man är ute på tur.

Idag när jag & min lilla darling var innom H&M Parfym i Bogstadveien så stod personalen och packade upp dessa underbart söta Hello Kitty nyheter! Jag blev helt LYCKLIG bara av att se alla förpackningarna 🙂 Den röda färgen gör att de passar helt P E R F E K T som julklappar till små & stora tjejer!

Ett tips är att plocka ihop ett "Mys/kos Kit" till en veninna bestående av tex:
Hello Kitty skumbad, en liten flaska champagne/cava/mousserande och veninnans favorit blad (tex. ELLE). Jag vågar lova att det blir en uppskattad present och / eller julklapp! 🙂 Ofta är det ju nämligen inte helt lätt att shoppa till veninnor som man kanske känner "har allt" så då kan ett sånt här kit med "förbrukningsvaror" vara ett härligt alternativ! 🙂

168397-1628
Skyltning på H&M butiken.  Förutom det skumbad och de wet-wipes jag köpte så fanns det även shower gel, shimmer spray, lip gloss i olika förpackningar och små "present förpackningar" med eye-shadow + lip gloss.

Nu ska jag sätta mig och jobba lite och sen mina vänner ska jag göra något så chockartat som att lägga mig tidigt. Eller det är i alla fall min ambition att göra det för jag har varit så ovanligt jätte trött både igår och idag…. Jag tror helt enkelt att den här ändringen från sommartid till vintertid har gett mig "jet lag" 😉

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “Söta nyheter från H&M + ett till “dagens tips”!”

 1. Wow, sådana wet-wipes är ju ett måste i handväskan!Tack för tipset, jag styr kosan mot HM i morgon!

 2. Emilia says:

  Hehe jag såg dem på H&M också då tänkte jag direkt på dig. Så jag misstänkte att du skulle tipsa om dem 😉

 3. GILA says:

  jag får julvippar!

 4. Tobias says:

  Sov så gott nu 🙂

 5. Hanna says:

  Hej. Tänkte bara tipsa om att Ellos har en massa Hello Kitty kläder.
  ha de bra//H

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *