Söta prinsessesaker från Sia.


Super sött fotoalbum med platsfickor att sätta bilderna i. Johanna ÄLSKAR att titta på foton så detta blir perfekt för henne. Albumet passar även PERFEKT som "sommarpresent" till mormor / morfar , farmor / farfar med bilder av sessan i. (samma album finns även i ljusblått med små prinsar på för er som har en prins). Pris : 35 nok.!

När Johanna hittade den söta bebbe-sängen igår så hittade jag några andra söta saker från Sia som också fick följa med oss hem.

Sia har verkligen de bästa priserna på sina saker och efter att ha sålt ´Sias produkter i många år så känns de små prinsessefigurerna "väldigt Gizmo" för mig 🙂


Förvaringsboxar är något som verkligen behövs inne på Johannas rum och de här i papp med samma söta prinsessa på var för söta för atti nte shoppas 🙂 Pris för den stora 129nok och för den lilla 89nok.

Min darling sover fortfarande och jag planerar för en TÄVLING som jag snart ska lägga ut här på bloggen . Det känns jätte kul för ni läsare förtjänar verkligen möjligheten att kunna vinna något FINT.! 🙂

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “Söta prinsessesaker från Sia.”

 1. Linda says:

  Åh jag älskar Sias saker de är såå söta. Längtar tills jag kan köpa massa fint till min prinsessa i magen. Oktober känns så långt bort ibland…

  Vet du någon hemsida som säljer deras saker? Vi har inte någon bra butik här nere i Skåne.

  Ha det super!

 2. Madelene says:

  Jag älskar med Sias saker vi hade en supper myssig litten affär där jag bor som sålde sia saker men så la hon ner.Tråkit.Har du skickat ner nån sol än?

  Min dotter har varit med mig inne på din sida och set alla Hello kitty saker så när vi var i stan i Fredags så blev det shopping med en massa Hello kitty saker.Men det är så myssigt nu när man åker och shoppar tillsamans.Hon är 6år men vet vad hon vill och ha.Ha en fortsatt bra Tisdag.

  Kram på er.

  Madelene(Landvetter)

 3. Viktoria says:

  Sia har såå mycket fint, kanon fina boxar och fotoalbum! Kram

 4. Lynetmor says:

  Hei, så fine saker som du har kjøpt 🙂 Liker også de prinsesse og prins tingene fra Sia. Ønsker deg en fin kveld 🙂

 5. Sophie says:

  Varför forma barnen in i stereotypa könsroller genom att välja rosa till flickor och blått till pojkar?

 6. Lina says:

  Vad söta boxarna var! Men det är ju Sia 🙂 Har så underbart fina accesoarer.

 7. AnnaStina says:

  Linda-

  Jag vet faktiskt inte om Sia säljs på nett? Osäker.. Kanske jag ska checka om jag kan sälja deras produkter i min butik? 😉 Jag sålde nämligen massor med Sia då jag hade min butik. Vad härligt att ha en prinsessa i magen 🙂 NJUT dagarna fram till du för möta henne för tiden går så fort och plötsligt är hon ute. Kram ! 🙂

  Madelene-

  Det är ganska otroligt att Hello Kitty finns "överallt" nu ! kul ! 🙂 Önskar dig en jätte mysig dag. Kram ! 🙂

  Sophie-

  Jag hör till dom som ÄLSKAR ljusrosa på tjejer och ljusblått på killar. Tycker att det är hur FINT som helst ! 🙂 Kram ! 🙂

  TACK Lynetmor, Lina & Viktoria för era trevliga kommentarer ! 🙂

  Kram på er ! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *