Sötaste cykeln!


Vi har myst nere vid poolen idag och lunchat .

Phuket kl.16.40,  SOOL!

Nu ska vi åka iväg och fixa några ärenden nere i Chalong. Ville bara visa er den SÖTA Hello Kitty cykeln som Johann lånade av en tjej idag. En sån ska hon absolut få den dagen då det är dags! 🙂 Önskar jag kunde ha en sån själv 😉

Njut dagen! ♥

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “Sötaste cykeln!”

 1. Ja den var verkligen jätte söt!

  Kram.

 2. Stina says:

  Det finns damtralla med Hello Kitty på men jag kommer inte ihåg vilket företag som tillverkar den, så det blir till att söka på nätet. ; )

  Ha en bra dag!

 3. Madelene says:

  Supper söt cyckel vågar inte vissa min dotter den. Varför finns det inte så finna Hellokitty saker i svergie? Jag skall snart hämta min dotter hos dagmamman vi skall på besök i skolan idag hon börjar i förskole klass till hösten kan ej förstå att min lilla docka är så stor. Så AnnaStina njut varje sekund tiden går så fort.Jag tyckte inte det var längesen min dotter var i Johannas ålder. Skall du sälja Hellokitty saker i så fall så har du en stor shoppare här. Ha en fortsat trevlig Tisdag och njut varj sekund. Mång kramar till dig Och Johanna.

  Madelene

 4. silje says:

  Å ja! Helt enig med deg! En slik ville jeg også hatt:)

  Tipper jeg hadde syklet myyyye mer enn jeg gjør nå! (som er lik null 🙂

 5. Lovisa says:

  En sån cykel ville jag ha när jag va liten!

  vad ska alla göra ikväll?

 6. Philippa says:

  http://www.inreda.com finns en fin Hello Kitty cykel för lite större flickor! Tack för all härlig läsning, du ger mig mycket inspiration!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *