Sötaste nannyn!

Allmänt

Sötaste nannyn!
Heidi – Johannas söta nanny! 🙂

Vart tar dagarna vägen???
Igår bara försvann dagen… jag skulle ju skriva så mycket mer men jag fick aldrig tid.. Läggningen av Johanna har tagit heeeela kvällarna och oftast slutat med att jag somnat före henne (?).

Men – jag ser ljuset i tunneln!!! för idag somnade hon 19.30!! Just det 19.30!! Jag kan skriva det en gång till faktiskt – 19.30! 🙂 TOTAL LYCKA!! Jag tror nästan inte att det är sant??? Hon gnuggade sig massor i ögonen vid 19 så vi badade ovanligt tidigt idag och sen gav jag henne Nan på flaska och hon VRÄKTE i sig! Helt otroligt! Det har faktiskt bara hänt en gång förut.

JIG har gett Johanna flaska senaste två kvällarna och då har hon faktiskt ätit men nu då han ska vara bortrest en del så kom jag på att det nog är smart att jag vänjer  henne vid flaska själv också. Så sagt och gjort och nu SOVER hon! 🙂

I kväll testade jag att ge henne gröt för första gången också samtidigt som jag såg Förkväll. Men jag vet inte helt  hur det gick, tycker mest allt åkte ut ur hennes munn lika fort som det kom in…? men förhoppningsvis fick hon i sig lite.

Nu funderar jag och JIG mest på vad VI ska äta?? Gud vad jag tycker att det är komplicerat med middagar… Vad man ska äta? Och när man ska äta? jag önskar verkligen att vi hade en kock som kom och lagade mat till oss varje dag, vilken DRÖM det vore! 😉 I kväll blir det nog sushi eller nr. 23 från Bambus.. Orkar i alla fall inte laga nåt själva..

Heidi var föresten här och passade Johanna idag på förmiddagen från 11 – 14. Johanna är så glad i henne så det går alltid hur bra som helst! Hon somnar nästan alltid i Heidis famn 🙂 Sött!!  Efter att Heidi varit här så gick vi tur i solen också shoppade vi super fina ljusrosa tulpaner.

Nu ska jag NJUTA av att hon sover!!!

Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “Sötaste nannyn!”

  1. Det är din kära mor som skriver brev! Nu kan jag nästan allt!Tack för trevlig underhållning.
    Mamma o Hans

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *