SOV GOTT.

Allmänt

Jag är nog minst lika trött som Johanna alltså….zzz…för det är inte så bara bara att vara hemma med sjukt barn. Ni som har barn vet vad jag snackar om, ni andra kan bara njuuuta av lugnet så länge det varar 😉   Men i kväll fick jag en välbehövlig liten paus så runt kl.20 körde jag iväg ut på en snabb liten shoppingtur. Mest för att få “luft“… men även för att få köpt fler förvaringsboxar till hjärtats rum. Och du, kommer du ihåg att jag tipsade om påskägg hos IKEA som bara kostade 1 kr ?  Det måste ha varit ett tillfälligt erbjudande precis den dagen, eller ett fel för idag kostade de plötsligt 12 kr / styck.  Billigt det också så klart.

Det är ju TBT idag så jag kör på med en bild från då vi övernattade på The Thief i augusti förra året. Åhhh som jag älskar sköna hotellsängar…och jag älskar dessutom mina vippe extensions.  Om du funderar på att fixa fransarna inför sommaren så kan jag varmt rekommendera Pille Joosep Studio . De är proffs! och nu kom jag på att det är dags för mig att beställa tid för refill… Man gör det ca var 4:e vecka.

Nej, nu dyker jag i säng. Sover i en sån där hopfällbar gästsäng på Johannas rum nu då hon är sjuk så det känns lite som att jag är på sleepover

Sov gott mina fina bloggvänner! 🙂

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “SOV GOTT.”

 1. Erika says:

  Vill bara tala om för dig att det är formaldehyd i franslimmet, det mest cancerframkallande ämnet man kan tänka sig! Jag gjorde fransarna en gång, men aldrig mer! =(

  • gizmolina says:

   Ohhh…. det låter inte alls bra men jag tror inte att alla som jobbar med vippe extensions använder exakt samma franslim?! Jag väljer att gå till den bästa salongen som endast jobbar med fransar och inbillar mig att de använder de bästa och mest skonsamma produkterna. Men samtidigt så kan man aldrig veta… men jag väljer att inte ora mig för sånt. Det är så mycket som är farligt här i livet…

   Önskar dig en fin söndag! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *