Sov gott!

Allmänt

168397-1221
Jag bäddade rent tidigare idag och passade då på att ta en bild så att ni får se hur en del av vårt sovrum ser ut. Jag matchar stora och lilla sängen med likadana rosa/vit randiga sängkläder från Lexington. Den vita nallen mitt i sängen brukar inte vara där men just nu är det en av Johannas favoriter att mysa med på morgonen så den fick bli med…

Tyvärr var nya "Sköna Hem" inte så inspirerande & bra som jag hoppats på så nu längtar jag efter nya "Family Living" istället som kommer snart.!

Mitt älskade lilla hjärta hostar för fullt inne på sovrummet och jag tycker så synd om henne. Hoppas, hoppas att hon snart slipper sin förkylning. Själv är jag mycket bättre men har också den dumma hostan kvar…

Nu lockar min nybäddade säng så jag ska faktiskt ta och gå och lägga mig rekord tidigt! klockan är ju "bara" 00.30. 😉   Att krypa ner i rena sängkläder är bara bland det absolut skönaste som finns så jag känner på mig att jag kommer att sova extra gott i natt!

Jag avslutar den här mysiga & regniga (oh yes, ikväll har regnet smattrat mot fönsten och det har varit hur mysigt som helst!) dagen med en text ur "Sköna Hem":

"Alla vet hur mycket en god natts sömn betyder – men är den värd 60.000 dollar?"
Tidningen Newsweek om Hästens nya superlyxsäng Vividus. Svenskt pris ca 455.000kr.

Och på tal om det.. Min prinsessa sover på en Hästens och hennes rutor är ljung & vita så man kan nog lugnt säga att hon "sover som en prinsessa" 🙂

God natt & Sov gott!

P.S De enda butiker Sköna Hem tipsade om som var samma som "mina" var: R.O.O.M. & Svenskt Tenn, alla de andra var typ Myrorna & Åhlens City… märkligt! Det var föresten en artikel om interiör/design bloggar också.

P.S 2. TACK snälla ni för dagens alla inlägg! You make me happy!

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “Sov gott!”

 1. Tobias says:

  Mysig säng 😀

 2. Anna says:

  Hej hej! Jag undrar var du hittat din säng himmel som du har till din prinsessa? Eller den kanske är hemmasydd… Ha en bra dag!

 3. AnnaStina says:

  Tobias-
  Thanx! 🙂
  Anna-
  Den rosa fina säng himlen har jag shoppat på en butik här i Oslo som heter “Fru Lyng”. Men – tyvärr så sa de att just den modellen ska utgå 🙁 Jag köpte nämligen en i offwithe först och sen passade jag på att köpa en rosa också eftersom de skulle sluta sälja dom. Men du kan ju ringa dem och checka! Kanske kan de ha någon kvar? Tfn. nr till dem är: +47 67548934. Önskar dig en flott dag! Kram 🙂

 4. Angel says:

  Jättefint sovrum

 5. Anonymous says:

  KJEMPEFINT!
  Men hva sier din mann til at det er så mye rosa hos dere? Min hadde nok fått fnatt!!!!!!! 🙂

 6. AnnaStina says:

  Angel-
  Tack så mycket! 🙂
  Anonym-
  Ha, ha 🙂 Bor han med 2 prinsessor så bor han med 2 prinsessor 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *