Sov gott!

Allmänt

168397-2618
Jag & Johanna precis innan våra trevliga middagsgäster kom. Jag har på mig min favvo topp som jag shoppat i St.Tropez (under har jag linne från By Malene Birger) och mina favorit jeans från Miss Sixty. Johanna (som var tröttis…) har  på sig sin mysiga klänning från PO.P och sina favorit byxor från Gant.

Phuket kl. 03.00, natt mot måndag.

Jag vet – det är helt galet – men jag gjorde det igen… Jag somnade inne hos Johanna då hon vaknade till (hon drömmer nog ovanligt mycket just nu) och vaknade nyss så nu ska jag gå och tvätta mig och ta ut linserna och sen krypa ner i nybäddade sängen. Det är ju bara så underbart att sova i nya fräscha sängkläder! Tänk om man skulle orka byta till nya varje dag? vilken lyx det vore! 🙂

Jag skriver mer om vår middagsbjudning (som var jätte trevlig) och vår dag i morgon.

Nu säger jag god natt & sov så gott ! ♥

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “Sov gott!”

 1. Lynetmor says:

  Hei, liker bloggen din kjempe godt og følger med hver dag. Ønsker deg en god natt 🙂

 2. Anonymous says:

  hej vännen, fin bild på dig o gulltrollet. har just bokat resa till åre, men längtar ju efter sol när jag läser din blogg, ja ja, det får bli i sommar, då bär det av till frankrike som vanligt. kram o hoppas allt bra

 3. Titti says:

  Johanna är ju söt som socker! Nytvättade lakan är lyx, och jag lyxar och byter var tredje dag, bara för att känslan är så härlig! Och lite lyx måste en även en trött 2-barnsmamma unna sig här i snön!
  Ha en bra dag!
  Kram Titti

 4. Madde says:

  NI har fått sådan härlig solbränna nu… Härligt! Nu längtar jag till sommaren…

  Ha en toppen dag! Ät en bananpannkaka för mig 🙂
  Det saknar jag från Thai!

  Kram

 5. Din topp är riktigt snygg! Jag skulle vilja ha något liknande nu till sommaren! Hoppas att ni får en härlig måndag!

 6. Emelie says:

  Har läst din blogg ett tag nu och har helt missat att läsa texten som man finner under din bild till vänster

 7. Emelie says:

  … forts. Och du måste berätta om vad ditt nästa projekt i livet är förnått!!! ÄR så nyfiken 😀

 8. Lotta says:

  Har hört att Oprah endast sover i renbäddat, alltså byter lakan varje dag, men så har hon väl nån som gör det åt henne oxå.. hade varit lyxigt! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *