Sov gott!

Allmänt


Jag älskar interiörböcker! och jag tror jag ska börja bläddra i den som heter "the relaxed home" för jag kan absolut behöva relaxa lite mer… 😉

Phuket  kl. 00.50, natt mot lördag.

Nu ska jag krypa upp i soffan en liten stund och bläddra i mina 2 nya interiörböcker som jag shoppade idag 🙂  Hoppas, hoppas att de är så inspirerande som de gav intryck av där i bokhandeln….!

I bakgrunden har jag på "Sex and the city" och Carrie = inspiration! och idag shoppade jag  bl.a. en riktig "Carrie topp" så jag ser fram emot att visa er imorgon 😉 Tänk- om bara några få dagar har filmen världspremiär i London. Å vad jag önskar att jag vore där då…


Underbara Carrie! Själv har jag också gått med paraply idag för detta har varit en ovanligt regnig dag så vi hoppas på sol  imorgon 🙂

Tack för idag alla härliga!

God natt & sov gott! ♥

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “Sov gott!”

 1. Tiina says:

  jag längtar verkligen tillbaka till Thailand, det va liksom the place fore me. Jag trivdes så bra i Thailand, kändes så rätt för mig. Solen (och den fuktiga värmen) gjorde så bra för mig. Både själ och kropp (har exem) mådde så bra. Har aldrig mått bättre i hela mitt liv. Dock ska vi tillbaka i jul vilket jag ser framemot, men redan nu vet jag att jag precis som ni kommer skaffa en lägenhet där, om det inte blir så att jag flyttar dit helt enkelt! Sov gott !

 2. Hanna says:

  Läser din blogg varje dag men de senaste 2 dagarna har varit ovanligt hektiska o har därför bara haft tid att ögna igenom snabbt…så fick jag en stund över ikväll o tänkte genast att jag måste uppdatera mig! Och å vad härligt att då få läsa så många härliga inlägg – din positiva energi får mig att må bra! Kram/Hanna

 3. Jag ser verkligen fram emot SATC-filmen! Och snart kommer även Confessions of a Shopaholic på film, det får man inte missa! 🙂

 4. Matilda says:

  Längtar också efter den!

 5. Sådär urtjusig är jag inte under mitt paraply när det regnar men är det någon som är det så är det hon :)Och visst får man massor av inspiration!? längtar

 6. yegane says:

  Hejsan, vad tycker du om tjejer som klär sig slampigt? Min pojkvän har en tjejkompis som har det. Och jag är så emot tjejers som klär sig slampigt. Vad tycker du man ska göra i en sådan situation? Har skrivit lite på min blogg om det. Om hur tjejen beter sig mot mig, alltså min pojkväns tjejkompis men jag behöver lite resonemang. Skulle vara tacksam för svar!

  Sov gott

  Yegane

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *