Sov gott !


Underbart kort med prinsessapåärten från Maileg.

Mitt hjärta somnade inte före "Bonde söker fru" började så istället låg hon brevid mig i soffan och tittade och det var SÅ mysigt. Och sen, typ 5 min efter att programmet slutade så somnade hon sött i sin säng 🙂

Själv ska jag också krypa ner i sängen strax, men först "skajagbara" tömma en tvättmaskin och en diskmaskin och plocka undan här hemma innan jag pussar Gucci god natt .

TACK för idag mina kära bloggisar! Imorgon är det en annandag..

God natt kram ! ♥

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “Sov gott !”

 1. Sara says:

  Hej!

  Jag har nyligen upptäckt din blogg och den är ju helt underbar. Du har en stil i inredning och mode som passar mig perfekt. Jag blir så inspirerad! Själv åker jag till Thailand på jobb kombinerat med semester nästa lördag. Det blir Bangkok och Koh Samet tror jag.

  Nu 'skajagbara' skriva lite mer på en artikel innan jag somnar…!

 2. AnnaStina / Gizmolinas says:

  Sara-

  Tusen tack snälla du för att du skriver så fint till mig! Blev glad nu 🙂 Å så underbart att du ska resa till Thailand ! Jag önskar dig en fantastisk resa och hoppas att du får njuta både business & pleasure . Kram! 🙂

 3. Ellen says:

  Hej Gizmolina!

  Jag behöver din hjälp. Det är så att min pojkvän och jag funderar på att flytta till Oslo och hyra in oss i en tvåa och jobba! Men jag är inte hundra om vi kan gå plus på det, så vem är då bättre att fråga än dig? 🙂 Vet du ungefär hur mycket en två skulle kosta att hyra? Och vad kan en lön ligga på i Norge? I tillexemepel en affär. Hoppas jag är inte är alltför jobbig. Kraam!

 4. annika says:

  God morgon! Hoppas du får en fin dag,för min del blir det Arlanda/jobba //kram

 5. Linda says:

  Super fin kalender. Vill bara tipsa om att man istället för saker kan ge upplevelser i kalendern. Funderar på om jag ska göra det i år. Det kan vara ut och grilla korv hela familjen. Mamma och Pappa dansar fågeldansen med barna. Rimlek. Spela fia med knuff. Man kan ju finna på vad som helst. Det betyder inte att man kan slå in upplevelse paketen i en fin kalender.

  Ska själv skynda till panduro nästa gång jag är ledig en vardag.

  Kram Linda

 6. AnnaStina / Gizmolinas says:

  Ellen-

  Så otroligt spännande att ni funderar på att flytta till Oslo ! 🙂 Priset på lägenheten här varier väldigt utifrån vilket område du väljer att bo i (precis som i alla andra städer..). Själv hyrde jag i ett par år en 2:a på Uranienborg och den kostade mig 9.000nok / månaden. Men som sagt – det varier väldigt så mitt bästa tips är att du går in på http://www.finn.no och checkar lägenheter att hyra där för det är bästa stället att hitta en bostad på ! När det gäller löner så är det samma sak där, den varier så klart från arbetsgivare till arbetsgivare.. Men rent generellt så tjänar man bättre i butik här i Oslo än i Sverige. Sen har man skattefördelar som svensk i Norge de första 4 åren man bor här och det bidrar också till en högre inkoms. LYCKA TILL med flyttplanerna ! Kram 🙂

  Annika-

  Tack snälla 🙂 Hoppas att du har haft en fin dag på jobb! Kram 🙂

  Linda-

  Upplevelser är jätte fina presenter ! det ger jag ofta som kalendergåvor 🙂 Hoppas att du hittar fina saker på Panduro, de har ju SÅ mycket att välja på ! Kram 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *