Sovande prins & prinsessa

Allmänt

Sovande prins & prinsessa
Här sover lilla prinsessan Johanna & prins Vincent gott ute på Djurgården söndag em då jag och Lotta mys fikar!

Och idag – tisdag – var prinsessan sååååå trött men hon klarar verkligen inte att somna inne. Så – till slut gick jag ner och hämtade underdelen av vagnen (Houng passade Johanna) och försökte trille henne inne i vagnen. Men nejdå… hon var bara "grinig"… Så – till slut packade jag ner henne i vagnen och ställde ut henne på balkongen och vips! så sov hon på 2 minuter! 🙂 Det är faktiskt första gången någonsinn som hon sover på balkongen våran. Tror dock inte att det är den sista….! 😉

Jag ska fixa mig nu och sen gå ut en tur med sessan men sen – då jag är tillbaka så LÄNGTAR jag efter att få sätta mig och skriva och berätta om våra FANTASTISKA dagar i Stockholm!

TAAAAAACK Lotta & Co för att vi fått super mysa hemma hos er!!!!! 🙂 🙂 Jag skriver mer och tackar mer senare…! Och Lotta – vi SAKNAR er idag….!

Och förlåt Marika, Jonas N, Jonas L, Veronica, Karolina, Mika, Sussie, Nettan, Camilla, Johan… att jag inte hörde av mig. Men vi var i Stockholm så kort och jag var i desperat behov av att "bara vara" och mysa på ett ställe… Orkade inte ha några planer mer än att umgås med Lotta & Co. Hoppas ni förstår!!!! Vi hör av oss nästa gång vi är i stan! 🙂

Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “Sovande prins & prinsessa”

  1. Jonas says:

    Jag är svårt bitter 😉 Men ser fram emot att ses sen i vår. Här eller i Oslo. Stor kram till familjen från den numera arbetande bögen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *