Sovmorgon = lyx = happy mama !Idag bjöd min prinsessa mig på en härlig sovmorgon till kl. 08.30 ! Jag trodde knappt mina ögon då jag tittade på klockan. Superlyxigt ! 🙂 

Luleå bjuder på ett grått & regnigt väder idag och vi ska strax (så fort jag är klar.. hmm.. ting tar tid på morgon 😉 åka iväg med mormor till ett lekland och busa . I eftermiddag väntar besök hos morfar och i kväll middag hemma hos mamma. Dagarna går fort här uppe och nu är det inte länge till vi reser hemmåt igen. På fredag lyfter vi.

Bäst jag gör mig klar nu så att vi kommer oss iväg. Jag såg att ni är många som efterfrågat mer info om vad jag jobbar med nu, när jag ska starta min butik etc ? Så – senare idag ska jag göra ett inlägg och berätta om det nya spännande jobbet jag fick precis före vi reste också ska jag presentera vinnarna av "Kamille Mor & Barn" . Och just det ja – det blir en ny tävling också !  Vilken dag !! 🙂

Jag önskar dig en perfekt onsdag och kom ihåg: Be happy & Love life !

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “Sovmorgon = lyx = happy mama !”

 1. Kari/Hestia says:

  Så koselig å lese om ditt besøk "hjemme"… Vi som bor langt fra våre kjære versetter hver eneste dag sammen med familien. Derfor er jeg så lykkelig – pappa kommer på besøk om noen timer, og blir her i en uke…. Vi gleder oss masse, alle sammen!

  På våre turer til/fra Nord-Norge, har vi av og til overnattet i området rundt Luleå. Nydelig sted, og nydelige mennesker!

  Gleder meg til å lese mere om jobben din, du vet jeg unner deg alt godt.

  Hils din nydelige familie.

  -klem-

 2. Lovisa says:

  Hejsan ! Behöver en ny underklänning och undrar om du vet var man kan shoppa Princess tam tam ? I Stockholm eller på nätet ? Har googlat men hittar ej något —

  Tack för hjälpen 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *