Speciell dag.

Allmänt

168397-724
Spana in mina Chanel briller och kostym byxorna.. det märks att det är några år sedan 😉

Den här bilden är från en helt speciell dag… Ni vet en sån där dag som man alltid kommer att minnas med glädje och som man börjar le vid tanken på… Exakt en sån dag var det! 🙂

Det var "markesdag" (=bilfri dag i shoppingområdet där min butik låg, massa "stands" i gatan..), jag tror det är 2004?, och jag gick runt med ballongerna, påsar från min butik + den coola väskan som jag hade fyllt till bredden med "I love you" godisar som jag delade ut till alla söta människor som jag mötte i gatorna. Jag var helt enkelt en levande reklampelare för min butik den dagen och eftersom alla vänder sig om då de ser ballonger så fick jag den respons som jag önskade! 🙂

Men – det var inte det som var det speciella med den här dagen… nej, det speciella var att det här var den dagen då jag fick besök av en ÄKTA prinsessa i min älskade butik.!

Mette-Marit & hennes son Marius kom in i butiken och min LYCKA var total!!! 🙂 Jag gav henne en rosa prinsessepenna och en skrivbok med en prinsessa på och sa att det var en "prinsesse present".  Då vänder hon sig till Marius och säger: "Se vad mamma fått! Den här pennan ska jag ha på mitt kontor.".

Med andra ord så har "min" Gizmo penna (den pennan fick alla mina stamkunder) varit på slottet! Och vem vet, den kanske står där på hennes kontor fortfarande?!

För mig som är SÅ glad i kungliga var detta en väldigt speciell dag som jag aldrig glömmer! 🙂

Med detta har jag nu startat "the story of my life", mer kommer…!

Nu måste här sovas för jag längtar efter att få vakna till en "bakis fri" dag imorgon.! 🙂
God natt & sov gott!

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “Speciell dag.”

  1. Viktoria says:

    Jag förstår att det verkligen måste ha varit en speciell upplevelse och dag när en prinsessa kommer in i ens butik – coolt!!

  2. miss c says:

    åå vilken speciell upplevelse -du har säkert mkt att berätta 🙂 ska bli kul att få höra mer…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *