Speciell dag…

Allmänt

168397-1329
Mitt  sjuka hjärta i vardagsrummet tidigare idag.. hon var verkligen inte i form.. Det här var en av de få stunder hon låg själv på golvet, annars har hon bara varit i min famn idag.

Det här blev en helt speciell dag och allt som hänt gör att jag känner mig helt dagvild, för mig är det som en lördag eller söndag idag men absolut inte en fredag. Det enda som påminner mig om att det är fredag är att det är Idol + det nya programmet av "Hey Baberiba" gänget på TV i kväll.

Mitt älskade hjärta somnade nyss och hon var sååå trött. Men det har hon i och för sig varit hela dagen. Hon har inte orkat leka, krypa, stå eller träna att gå, allt hon har velat göra idag är att vara i min famn så vad jag än har gjort så har hon antingen suttit i mitt knä eller så har jag burit runt på  henne. Detta oavsett om jag har lagat mig middag (gjorde det enkelt för mig i kväll, min favvo: grillkorv m. pommes. Mums!), blåst håret (hon satt i mitt knä heeela tiden), varit på toaletten eller bloggat. Vi har varit "ett" idag helt enkelt och jag känner att jag fått min träning för dagen för hon är inte så jätte lätt att bära runt på längre min lilla ängel. Så en sån här dag =  perfekt "trim"!

Nu ska jag L Y X A med ett glas vin också ska jag duka fram allt "digg" jag shoppat. Alltså man ska ju INTE gå och handla då man är dödshungrig… för vad gör man då? Precis! man köper hem "allt" som ser gott ut vilket betyder att man köper hem massa onyttiga feta goda saker. Men vad sjutton – det är ju bara fredag en gång i veckan !

Hoppas att din dag varit perfekt och att du får en riktigt festlig kväll! 🙂

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “Speciell dag…”

 1. Sandy says:

  Åh, det syns så väl på ögonen att hon har feber. Din lilla Johanna är så söt, tänker på det varje gång jag ser bilder på henne, nu hejjar vi på Marie Picasso i Idol! Trevlig fredagkväll!!

 2. maria says:

  stackars lilla tjejen, du får mysa nu nær hon somnat
  Kramis :))

 3. AnnaStina says:

  Sandy-
  Tack snälla du. 🙂 Ja, igår var hon så super febrig att det var synd om henne. Men idag är hon pigg & happy igen vilket känns underbart! 🙂 Miss.Picasso gjorde ju ett strålande framträdande igår så nu kan vi se fram emot nästa fredag igen. Önskar dig en toppen helg! Kram 🙂
  Maria-
  Ja, igår var det verkligen synd om henne men natten var bra och idag är hon piggelin igen! 🙂 Jag myste med Idol igår kväll och var sen så trött att jag la mig rekord tidigt. Redan före 01! Kramis! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *