Speciell kväll här hemma idag..

Allmänt

.. så jag kommer inte besvara några kommentarer förren imorgon. Bloggar senare om jag får tillfälle, annars imorgon. Mitt älskade hjärta behöver min tid i kväll. Hade planer om att fortsätta "the story of my life" men det får bli en annan dag. Hoppas ni förstår.

Önskar dig en flott kväll!

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “Speciell kväll här hemma idag..”

 1. Linn says:

  Det viktigaste är ju att din prinsessa mår bra. Krya på dig Johanna.

 2. Jenny says:

  Fy fan för alla människor som täcks skriva sådär om dej o ditt underbara hjärta!!!!De flesta som läser bloggen känner dej inte så man kan ABSOLUT INTE påstå nånting som att du är ytlig utifrån en blogg!Och detta fick mig att bli så ARG!!!!!,att du dyrkar ditt hjärta mer än normalt??!!Man kan inte älska sitt barn för mycket, det är ju det viktigaste man har i sitt liv,sitt eget!!Jag hoppas att de som skrivit så inte har egna barn,stackars barn isf,som inte har en mamma som älskar en över alla gränser!!!Man blir så lycklig att se o läsa din blogg för man kan känna all kärlek och kärlek finns det aldrig för mycket av!!
  PS.Sluta för fan läsa om ni inte kan ta det att nån älskar sitt barn,är ledsen om ni inte fick den kärleken(tydligen inte)
  Kramar till er!!!

 3. Lova says:

  Varför måste vissa tro att bara för att någon öppnar munnen och kritiserar så är de antingen avundsjuka, “känner inte personen el familjen”, inte fått tillräckligt av något själv, saknar barn eller något annat. Tycker faktiskt vem som helst får tycka till lika väl som den som bloggar får göra. Bloggare får lära sig att alla uppskattar inte det som skrivs eller tycks. Låt människor få framföra kritik utan att dom för den skullen behöver anses som mindre vetande eller förstående. Usch!

 4. Karoline says:

  Läse endel kommentarer. Jag håller med föregående talare. Din blogg är hur bra som helst. Och sen kan man inte älska sitt eller sina barn för mycket.
  Jävla pucko som skriver så. ha en mysig kväll och skriv snart igen. Vi behöver människor som tänker positivt. Kram på er.

 5. Karoline says:

  Ha,ha, detta blev fel. Jag menar Jennys inlägg.

 6. Lissan says:

  Usch! Det är trist att du/ni ska få ta en massa SKIT! Din blogg är underbar så sluta inte!!

 7. Mini says:

  Ärligt jag käner för att tjuta när jag ser att lilla Johanna dras in i det här. Kram på dig Anna-Stina. Du är stencool!

 8. Puppan says:

  Tjolahopp tjolahej!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *