Spegel, spegel på väggen där..

Allmänt

168397-1659
Spegelbild av busig prinsessa.

När vi kom hem blev min lilla darling sittandes ute i hallen / gången hur länge som helst och jag har aldrig förr hört henne prata SÅ mycket för sig själv. Hon pratade och pratade och skrattade och pratade lite till och sen kunde hon plötsligt skratta hur mycket som helst…  Jag blev så lycklig av att bara höra detta och efter en stund smög jag dit med kameran för att ta en bild. Då ser jag att hon sitter och pratar mot spegelbilden av sig själv. SÖTT! 🙂

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “Spegel, spegel på väggen där..”

  1. Hanna says:

    Så otroligt SÖT! Man blir lycklig av att bara titta på denna bild!

  2. AnnaStina says:

    Å, tack snälla du! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *