Spegel, spegel…

Allmänt

Spegel, spegel...
… på väggen där…säg vem som sötast i världen är? 😉

Vart tar all tid vägen???
Natten till idag vaknade sessan och ville ha pupp heeeela tiden känns det som.. Jag har börjat vara så trött att jag helt tappar kontrollen på exakt HUR ofta, men i natt kändes det som att det var 1 gång i timmen (minst!)  Och när kl. var 06 då var hon så klarvaken och klar för att ta tag i dagen att det var lika bra att gå till soffan. Gav upp omsomningsförsöken vid 7 och gick då tillbaka till sovrummet. Det hela slutade med att min prins gick upp med Johanna och jag fick SOVA till kl. 09. DET är vad jag kallar LYX nuförtiden!!! 😉 (faktiskt t.o.m. lyxigare än en ny Gucci väska.. och då förstår ni nivån..! )

Vår fantastiska städerska dök upp vid 10, sen kom cykeln (nu är det träning som gäller!) och sen gick jag och sessan till min frisör. Jag sövde Johanna i vagnen då han blandade färg och sen sov hon hur gott som helst de 2,5 timmar jag var där. Skönt!!! 🙂

Sen hem till pupp och sen ut igen för att fixa nya fräscha tulpaner till Gizmos skyltfönster. Sen hem igen till pupp… hmm… det är verkligen som dom säger att man ammar lika många timmar per dag som ett normalt  heltidsjobb !

Badade sessan med hopp om att det skulle göra att hon somnade snabbt men nejdå… till slut gav jag faktiskt upp i kväll och tog med henne ut i vardagsrummet igen. Men det var efter att hon bajsat ner hela skötbordet (hon var visst inte riktigt klar när jag bytte blöja…) och sen lyckades kissa ner det också precis då jag bytt handduk.  Så – kvällen slutade där dagen började – med att JIG tog sessan och jag fick softa…(hon somnade hur fort som helst när JIG sövde henne.. det är nästan provocerande efter mina 2,5 timmars försök…)

Nu ska här jobbbas! får passa på för om ca 1 timme är det dags för pupp igen…   (orkar inte tänka på alla som säger att deras babys sover HELA natten från det de är typ 6 veckor… HUR går det till???)

Kategori: Allmänt | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *