I.N.S.P.I.R.A.T.I.O.N.

Allmänt

def6f7333b2d07b86e1287f4e838e721

Me like.

Jag tycker att den här bilden är så fräsch! Det är hemma hos Nina Persson (Cardigans ni vet…) i New York, och jag blir så inspirerad till att hänga upp några spelgar , i kombination med tavlor, bakom soffan nu då jag möblerat om i vardagsrummet…. eller i köket vid köksbordet?  Oavsett var det blir så tror jag att jag ska gå till inköp av ett par stycken till veckan, såg nämligen ett par riktigt fina i en butik häromdagen som jag inte fått ur systemet… Sen är det så coolt med tegelvägg inne. Det hade jag i mitt kök i min fina lägenhet i Birkastan i Stockholm. Åh som jag skulle önska att jag haft kvar den, lägenheten alltså, som en investering, för jag vågar inte ens tänka på vad den i så fall varit värd idag.. (uff, såna tankar kan ge ångest deluxe) men man kan inte sitta och ångra val man gjort och jag har massor av helt underbara minnen från mina år där.  Det var föresten där jag bodde då jag mötte den norska killen som fick mig att flytta till Oslo. Tänk – i år blir det 15 år sen!  Tiden flyger… så det gäller att ta tillvara den!

elle-decor-living

Eller också gör jag en klassisk tavelvägg bakom soffan… Alla dessa val alltså!  Vad tycker du? Endast tavlor? eller en mix av både speglar & tavlor eller! kanske 1 enda stooooor tavla?  (även detta är hemma hos Nina i N.Y.).

Men gud – nu kom jag precis på att jag inte visat er att jag möblerat om vardagsrummet ! Det är fortfarande a-work-in-progress, men här ser ni bilden jag la upp på instagram i torsdags:

IMG_2441

Jag ställde soffan mot väggen för att skapa känslan av mer plats / rymd i rummet eftersom det fönster som ni ser på bilden blir mer “öppnat”. Och sjeselongerna, som egentligen inte får plats, står nu vid det andra fönstret.  Ska visa flera bilder då hela rummet är klart! men detta skapade absolut känslan av mer space och det var precis det jag önskade. Och ja, om jag bytt ut bordet skulle det bli ä.n.n.u. mer plats men problemet är att jag är så glad i det och vi har inget ställe att förvara det på till den dagen då vi bor större igen så ja,  det måste nog bli… Men i detta hem borde det vara mindre och vitt! 

Nu ska jag strax gå iväg och hämta hjärtat på en playdate och sen blir det, håll i dig nu, taco till middag här.  Ha, ha. Men lugn, bara lugn, vi åt det aldrig i fredags så don´t worry, jag har inte klickat helt! 😉  (och nej, det blev ingen middag ute för en av vännerna blev tyvärr sjuk).

Uppdatering: blev spahetti & köttfärssås istället. Hallelujah! 

P.S tusen miljoner TACK för alla underbara kommentarer och all härlig pepp i förra inlägget. Ni är världens b.ä.s.t.a.!!!

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “I.N.S.P.I.R.A.T.I.O.N.”

 1. L says:

  Jag ÄLSKAR din blogg! 🙂

  Är detta inte ett långsiktigt boende för er? Är det hus eller en större lägenhet ni önskar i framtiden?

  Jag efterfrågar fler videobloggar! Du är så cool och underbar framför kameran :D.

 2. Camilla says:

  Hei søte du 🙂 Så fine bilder, synes begge deler var fint som på disse bildene, sikker på du får til noe fint:) Gleder meg til å se resultatet:) Klem

 3. Heidi says:

  Så koslig! 😉
  Og – skal du kvitte deg med bordet, så skal du selge det til MEG!! ;->
  Ønsker deg en fin dag!
  klem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *