Spelar längden någon roll?


Katie, Tom & Suri. Bild från People.

Jag & Johanna har varit home alone i kväll och därför har jag haft fullt fokus på henne och vi har super myst!  🙂  (+ att jag har lyckats skära mig ordentligt i ett finger, inte så mysigt..)

Nu sover min darling gott och jag ska sätta igång och rydda / städa inne på sovrummet och medan jag gör det så undrar jag en sak….

Spelar storleken någon roll ?  Neeej, jag syftar inte på det ni med livlig fantasi tänker på 😉  Jag tänker på längden, alltså hur lång man är.  När jag ser bilderna på Katie som är längre än Tom så tänker jag ofta på det. Det där med om man kan vara bekväm i high-heels om de gör att man blir längre än sin kille ?  Vad tycker du? Spelar det någon roll?  kan du vara tillsammans med en kille som är kortare än dig ? Nyfikna jag undrar ! 🙂

   
Det ser olika ut i alla relationer… den ena kort, den andra lång..  Från vänster: Katie & Tom, Jessica Simpson & boyfriend, Justin Timberlake & Jessica.

Önskar dig en flott kväll ! 

Kategori: Allmänt | 24 Comments

24 responses to “Spelar längden någon roll?”

 1. Egentligen spelar det ju ingen roll. Jag och min pojkvän är ungefär lika långa så jag blir längre än honom i klackar och det känns lite märkligt. Men det kanske bara är en föreställning man har, killar "ska" vara längre och större.

 2. duda says:

  vill gärna ha förslag på sovrumsinteriör. Har nyligen blivit Änka, och ska flytta till mindre lägenhet, vill ha det mysigt och kanske lite sexigt ålskar ljusa färger hoppas att du kan ge lite råd tycker att du har en underbar blogg

 3. Helst vill jag nog att killen ska vara längre än mig och det har nog alltid varit så i mina relationer när jag tänker efter. Inget krav men helst 😉

  Ha en mysig kväll där borta i Oslo! Kraam /Katta

 4. Josefin says:

  Jag är längre än min sambo. Visserligen bara ett par centimeter men ändå. Har aldrig klackar till vardags, men heller inte till festligare tillfällen just därför att jag känner mig obekväm. Fånigt men sant… Vi har vart tillsammans i nio år nu så man ska absolut inte låta längden avgöra. Tänk vad jag skulle gått miste om då!

 5. Anna says:

  Jag är visserligen kortare än min man, men jag är lång – 182 cm, och känner mig av den anledningen obekväm i höga klackar för att jag blir så mycket längre än många av väninnorna…

  Annars tycker jag av princip inte att det är fel att vara längre än sin man och jag tycker inte heller att man ska känna sig obekväm i high heels om de gör att man blir längre.

 6. Therese says:

  Jag tycker att det är jobbigt att vara längst överhuvudtaget, oavsett om det är killen eller tjejkompisarna spelar ingen roll. Nu är jag väldigt lång och får ofta stå ut med att jag är längre än mina vänner. Men min sambo är längre än mig och det känns faktiskt skönt. Sen tror jag att många kanske inte skulle bry sig om inte omgivningen brydde sig så mycket.

  Natti natti.

 7. Linda says:

  Äh jag köpte skor med 13 cm klack igår och blir 183 lång. Bara bra, ser man bra bland mycket folk och får snygga ben 🙂

 8. Wojtan says:

  Hej

  Efter alla dina underbara bilder från Thailand har jag idag bokat en sistaminuten resa till Phuket på tisdag!

  Nu är det min tur att få mysa med mina barn på stranden.

  Jag gilalr helst att mannen är längre än mig men det får ju inte vara det som styr. Med high Heels är jag längre än min man.

  Åsa

 9. Anonymous says:

  Jag tycker att det är riktigt fult när kvinnan är längre än sin man.

 10. Bastardo says:

  Jag skulle inte vilja vara tillsammans med en tjej som var längre än mig.. Inte heller med en kort kille..eller lång heller för den delen hehe

  Nice blogg

  Ha en trevlig kväll/natt

  mvh

  http://bastardo.blogg.se

 11. linn says:

  jag vill hellre att killen är längre. annars känner jag mig som något stort och äckligt monster, haha!:D

 12. Trude says:

  Jag är bara 1,58 så jag vill helst inte att min kille ska vara kortare än mig;). Annars tycker jag inte att längden spelar någon större roll faktiskt. Min tjej kompis är över 1,80 och hennes pojkvän är precis 1,70;). De ser jättefina ut tillsammans:).

 13. Malin says:

  Jag vill ha en kille som är längre än mig, men det brukar inte vara något problem då jag endast är 1.54.

 14. anna says:

  För ett par år sen så var jag tillsammans med en kille som var 5 centimeter kortare och 5 år äldre än mig. Ibland fick man gliringar från kompisarna, men då brukade jag svara med att "längden spelar ingen roll när man ligger ner" ;). Nu är jag sambo och ska snart gifta mig med en kille som är 16 centimeter längre och 5 år yngre än mig. För mig spelar det ingen roll om killen är längre eller kortare, äldre eller yngre. Det är inte längden eller åldern jag är tillsammans med.

 15. 174 cm says:

  Min man är 5 cm kortare än jag. Det störde mig mycket i början men nu är jag mycket bättre på att strunta i det. Tar till o med på mig klackar ibland. Va fan, livet är för kort för att gå utan high-heels =) Personligen tycker jag ändå att det är snyggare med en lång man som är längre än sin kvinna, men OJ vilken kärlek jag skulle gå miste om om jag gick efter det. puss

 16. Jessica says:

  JAAAAAA, längden spelar roll 🙂 För mig är det otroligt avtändande om en kille är kortare! Jag dejtade en gång en kille som var kortare än mig men, tyvärr, det funkade aldrig, jag blev som fixerad vid att "krympa" mig själv för att det inte skulle se knasigt ut. Detta resulterade i att jag fick fejka en dålig hållning som måste vara ännu mer avtändande än längden!? 🙂

  Tur att min sambo är lång ståtlig och snygg om man får avsluta med att skryta om sin prins.. 😀

  Ha en underbar fredag Anna-Stina! NU väntar en dag fylld med jobb och trevligheter ikväll

 17. elin says:

  Jeg har alltid trodd at det var viktigere at mannen i mitt liv var betydelig høyere enn meg. Men, nå har jeg møtt verdens beste mann som er bare 5 cm høyere enn meg, altså blir jeg høyere med heels – og det er kult og stilig faktisk!

 18. Sandra says:

  Jag vill absolut att min kille ska vara längre än mig, då känner jag mig trygg och kvinnlig. Borde inte känna så men det gör jag och min sambo är 187 cm medan jag är 165 cm, perfekt:) Han är stor och trygg och mysig:)

 19. anna says:

  hehe jag är 147 centimeter och min pojkvän är en bra bit över 180 – så jag säger nog att längden inte spelar någon roll ;D

 20. Emilie says:

  jag tror inte att det egentligen spelar nån roll men att man gärna vill att killen ska vara längre. Jag är 183, vilket är väldigt långt för att vara tjej, och min förra kille var väl ca 5 cm kortare än mig.. jobbigt, jovisst men det var ju inte så att jag tänkte på det. Och precis som de innan mig skrivit ska man ju inte låta kärleken gå miste bara för att killen är kortare.. Men visst, det är ju jobbigt att känna sig längre än många av de killar man träffar.. man får helt enkelt bara vara nöjd med sig själv.. det blir ju trots allt bara värre om jag har en usel hållning 🙂

 21. Hanne says:

  Jeg synes vel egentlig ikke at det spiller noen rolle, men min samboer er 30 cm. høyere enn meg… Så for meg hadde det nok være merkelig å skulle være sammen med en som er kortere nå;)

 22. Lotta says:

  Min man är 6cm KORTARE än mig, så för mig spelar längden ingen roll alls. Jag tänker aldrig på att han är så mkt kortare och det är aldrig ngn som säger något. Att folk säkert pratar om det bakom ryggen är en annan sak, men folk pratar oavsett om man matchar i längd eller inte :)! Min man har ett gott självförtroende och är stolt över sina kvinna och har inget emot att jag har på mig klackade skor när vi är ute. Det är väl just det som gör det … att han aldrig påpekar eller säger något. Jag ser ändå upp till honom och ser honom som min klippa. Längden spelar ingen roll! Så länge man inte själv gör det till ett problem!

 23. Johanna says:

  Hej! Jag skulle inte kunna vara tillsammans med en kortare kille än mig själv. Dels för att, ja, jag är 1,58cm lång så det finns ju knappt några killar som är kortare (iaf inte i norden), och sen skulle det kännas väldigt märkligt. Eftersom jag är väldigt kort så känns det även lite konstigt när en tjej är kortare, då känner jag mig jätteSTOR å lång brevid henne =) Så jag skulle nog inte känna mig kvinnlig brevid en kortare man. Men jag tycker inte det ser illa ut på andra par! kramkram!

 24. elina says:

  Kul att du tog upp ämnet! Jag vet inte alls vad jag tycker om den saken. jag är 178, och det är ganska långt för att vara tjej. så jag vill ju såklart att en kille ska vara längre, men är man lång som tjej så kanske man måste bredda sin smak lite! som sagt man kan ju faktiskt finna den stora kärleken inom de små..;) hehe (menar ju inte direkt dvärgar då haha)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *