SPRING FEELINGS.

6c07b1072c7bf37d81bd67363c10b5bb

Hur härlig är inte denna årstid?!

Mooooorning girls! 

Åhhh vilket u.n.d.e.r.b.a.r.t. väder vi har! Det är ju bara helt magiskt att se att buskar och träd börjar bli gröna! I looooove it! Och solen den strålar, fåglarna kvittrar och det ska bli +13 grader idag. Om inte det är ett vårtecken så vet inte jag! 🙂

Och här inne i Casa Gizmolina städades påsken bort igår så nu står det nya krispiga tulpaner på köksbordet och vi har sagt ha det! till påsk-kycklingarna och tackat för en riktigt, riktigt härlig påsk 2015! Sen är det lite kul att det blev Köpenhamn på oss i år igen. Vet ni varför? För att Johanna ä.l.s.k.a.r. att vara där!  Hon valde det framför beach & palmer! Ett tecken på att hon varit i Thailand gaaaaanska många gånger, ha, ha.

2245677321_2_3_1

Dessa vackra dagar får mig att längta efter en ny vårjacka!  och den här gula fina har jag gått och tänkt på i flera veckor nu… helt sedan jag provade den på Zara…. och sen provade jag den igen i Stockholm…. Men jag kunde inte köpa den bara “så där” så jag har sugit på karamellen en stund men så gick jag inom butiken igen igår för att prova den en gång till och då…….

2458677680_2_3_1

…..hade den plötstligt dykt upp i den här färgen också! Åhhh SÅ fin! så beslutsångesten gjorde sin entré och jag gick därifrån utan någon av dem…   Jag älskar ju gult och den känns super fräsch !  Men, det vore kul att bryta av med en annan färg mot mina gula fina väskor (By Malene Birger & Balenciagan) som kommer att användas flitigt i vår och corall är ju bara hur snyggt som helst. Så kära bloggvänner: WHAT you think?  Gul? eller corall? (jag tror jag bestämt mig men vore så kul att höra vad ni tycker!)

Nej, nu ska jag äta upp min frukost här och sen har jag lovat att hjälpa JIG att packa (hörde jag desperate houswive?  Ha, ha, Nejdå, klart jag hjälper till när jag har möjligheten) han är nämligen på väg till en längre resa i Asien och på tal om att resa så ska jag boka en resa jag också, men en betydligt kortare

Så – nu tar vi tag i dagen och ser till att den blir riktigt BRA! 🙂

Och du, kom i håg: när allt inte blir riktigt som du tänkt dig så kan det vara en god idé att backa bandet lite och skriva ner vad det var som hände, se på det, ta in vad som kunde gjorts annorlunda och sen sätta nya mål för att ge upp är inget alternativ!

You goooo girl!

Kramar!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 19 Comments

19 responses to “SPRING FEELINGS.”

 1. Ida says:

  AAbbsolut den i korall 🙂 Tenk så fint det blir til litt brunfarve på kroppen 🙂 Føles mer som den farven passer til vår , sommer og høst 🙂 Hva koster jakken? SYns det er veldig fint med sånn lyse blå også 🙂

  • gizmolina says:

   Tusen 1000 t.a.c.k. för hjälpen Ida! 🙂 Sätter stor pris på att du hjälper mig ! Och det är den i korall som det lutar åt… ! Den kostar 1.159 nok. så helt OK pris för en så fin jacka! Och håller med om att ljusblått också är fantastiskt fint men de här färgerna matchar min vårgarderob bättre!

   Önskar dig den bästa dagen! Kram!

 2. Mimmi says:

  Ja satsa på corall

 3. Corall tycker jag, tänker till din väska så är det fint att bryta av helt ifall de gula färgerna inte riktigt matchar. Och dessutom tycker jag corall är en färg som funkar med tex en svart stor halsduk även en bit in på hösten 🙂

  • gizmolina says:

   Tusen tack för härlig feedback mitt i min beslutsångest! Det lutar absolut åt den i corall! 🙂

   Önskar dig en dag fylld av lyckliga stunder! Kram!

 4. Mirva / Nordicdesignstore.se says:

  Jag skulle definitivt satsa på den gula med tanke på hur snygg BMB väska du har att matcha med jackan. Korall + gult är big no no!

  • Att corall +gult skulle vara big no, no har jag då aldrig någonsin hört talats om…! Det är en ur-snygg match som kommit ännu mer spring -15. Du behöver bara bläddra i ett magasin för att se… ! 🙂 Färger är till för att matchas & mixas!

   Njut dagen! Kram! 🙂

   • Mirva / Nordicdesignstore.se says:

    Men det är i min värld det känns big no no. Det är bara vad jag tycker. 😉

 5. Nina says:

  Oj, det var svårt. När jag får för mycket beslutångest så köper jag båda hihi. Men jag tror att korall skulle passa dej jätte bra =)

  Ha en jätte bra dag! Kram

  • gizmolina says:

   Tusen tack för hjälpen Nina! 🙂 Ha, ha, det brukar jag också göra! Köpa båda! 😉 Men just nu är läget sånt att jag måste välja… och då lutar det absolut mot corall!

   Önskar dig en underbar dag! Kram!

 6. L says:

  Jag tycker du ska köpa den i korall!

 7. L says:

  Corall stavas det visst ;).

 8. Mia says:

  Ååååh, 50-talsfeelingen slår oss med så mycket WOW! : )

 9. Mona says:

  Absolut corall!! Du är en vår corall är färgen
  för dom.Kappan är otroligt snygg Kram.

  • gizmolina says:

   Tusen miljoner t.a.c.k. för feedback och fina ord Mona! 🙂 Det lutar absolut åt den färgen för den är en favorit !

   Njut kvällen och fånga de lyckliga stunderna! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *