SPRING FEELINGS.

Allmänt

Årets 1:a ranunkler har flyttat in i Casa Gizmolina och de ger mig vårkänslor! Underbart!  Och check matboxen, vårlig och hur söt som helst!  Hittade den uppe i Luleå (på Skapa) och det känns alltid lika kul med en ny fin eftersom jag står och lagar matbox v.a.r.j.e. morgon.

Godmorgon sköna bönor!

Det regnade + snöade + haglade (!) på morgon så huuuur skönt var det då inte att grannen var på väg till skolan med sin dotter precis samtidigt som oss och frågade om Johanna ville sitta på med dem?  = jag kunde gå in i värmen igen.  Snacka om morgonlycka! 🙂   Och det är ju helt fantastiskt att vi har fått en granne som har en dotter som börjat i parallellklassen till Johanna för det betyder att vi kan hjälpas åt att lämna / hämta ibland och det är guld värt för mig nu då vi girls är home alone en längre period.

Men alltså jag har ju helt glömt att beröra att Prinsessan Madeleine & Chris har fått sin dotter nu! och idag, kl.15, får vi veta vad hon ska heta. Jag är sååå nyfiken! Hade på SVT på morgon och hörde att Alexandra kanske kan vara ett av namnen?  Det vore ju lite kul eftersom Johanna heter Johanna Alexandra. Har du något stalltips på namn?

Lovade visa min Lagerhaus shopping. Så here it is!  Fina presentpåsar är alltid bra at ha på lager (ett tips! vi fyllde panda-påsar med godis då vi var på middag hos vänner i lördags) , jag är såååå svag för fina kort ! och – notatböcker kan jag aldrig få för många av. 

Jag är liiiite avis på Gucci som ligger och chillar i fåtöljen brevid mig…. snacka om att han har ett skönt och problemfritt liv! Själv ska jag ta tag i dagen nu. Det är ju lill-lördag och det är inte varje dag en prinsessas namn ska avslöjas så detta blir en festlig dag!

Let´s do wednesday with a s.m.i.l.e.! 🙂

….för idag får jag i.nt.e. gråta (hur jag nu ska klara att låta bli?) eftersom jag gjorde refill på mina vipper igår hos Pille Joosep Studio. Jag gick för lite längre den här gången (ska fota och visa) och det får inte komma vatten på dem på 2 dygn…

P.S  jag kommer att kicka igång en stooor UTFÖRSÄLJNING här på bloggen, både av privata ting (mest kläder från mig + Johanna men även interiørting från Johannas rum) och ting från min butik, senare idag och den kommer att pågå onsdag – torsdag – fredag.  Missa inte det !

LoVe!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 14 Comments

14 responses to “SPRING FEELINGS.”

 1. Joss says:

  Älskar din blogg!

  • gizmolina says:

   Men åhhhh så fantastiskt att få höra det! Gud så glad jag blev nu! Tusen tusen miljoner TACK Joss!!! You just made my day ! 🙂

   Skickar dig massor med kramar tillbaka !

 2. Titti says:

  Tror på Alice.
  Spännande !!
  Kram Titti-Umeå

  • gizmolina says:

   Alice?! Ja, det namnet har de också nämnt… ! Det blir SÅ spännande att höra vad det blir ! 🙂 Älskar allt som har med prinsar , prinsessor och andra kungligheter att göra ! och om 40 min vet vi…

   Kram! 🙂

 3. T says:

  Jag gissar på Cassandra :).

  Så spännande!

 4. Titti says:

  Det roligaste att se är vad hon får för titel. Blir hon ens prinsessa? Kungen systrar är prinsessor men deras barn blev utan titlar. Jag tror inte Maddes och Calles barn blir prinsar och prinsessor. Iaf inte H.K.H.

  • gizmolina says:

   Gud det glömde jag att checka! Var så fokuserad på att läsa vad hon fick för namn… Fick hon någon titel? Måste genast surfa ut på nett och se! 🙂

   Kram!

 5. T says:

  Oj så fel jag hade ;).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *