SPRING IS COMING UP!

5a90938301f2fb49755ed2b3cebced01

Hey sweeties! 

Jag körde JIG till kontoret på morgon så att jag kan ha bilen och då jag ändå var ute på vägarna så passade jag på att sladda förbi CC-vest. Johanna behöver nya vårskor (som de växer de små!) och häromdagen sa hon för första gången “mamma, X i klassen har r.i.k.t.i.g.a. Converse!”, för att sedan fortsätta… “hur vet man egentligen om de är äkta?”. Hmm… det är första gången någonsin som hon fått koll på det där med att plagg kan ha märke. Jag trodde att det skulle komma ifjol då en av hennes kompisar var v.ä.l.d.i.g.t. upptagen av just Converse men nix, det kom inte förren nu. Så – eftersom J behöver nya vårskor så blev det ett par idag. I rosa. Och i en ny style som man slipper knyta (!)  så nu hoppas jag att hon gillar dom.  Också gick jag förbi Benetton , jag tok-älskar deras barnkollektioner!   Brukar du shoppa där?

Och på tal om vårkläder… nu går det fort till påsk alltså! Bara 1 vecka till i skolan, sen påsklov. Det är ju nästan 1 månad tidigare i år mot förra året. Hur som helst – jag har surfat efter inspo senaste dagarna och har lust att dela några bilder med er för visst är det underbart med alla färger nu! Jag köper hem mixade tulpanbuketter varje vecka och jag idag ska jag hänga upp ljusgula pom pom´s i köket.  Love it! 🙂

68e319fa5e429247120bef1eef7c34e5

Looooovely partyhattar! Sånna vill jag ha på min nästa fest….!

1733e483958fb5334ebafd908d6ee40a

Härlig bordsplacerings inspo till påsmiddagen. 

e156082bebb80a614137a5610b306c0d

Vacker inpackning som alternativ till påskägg. Det får gärna ligga både mörkchoklad och ett smycke där i… 😉

Nej, nu ska jag återgå till studierna här och sen ska jag ta en prommis.  Behöver lite frisk luft!

Önskar dig en underbar dag!

Och du, jag hörde precis den HÄR låten på radio. Shit så bra!  Den får mig att vilja dansa! och lyssna även på den HÄR mixade versionen. Music makes me happy!!!  🙂

L.o.V.e.!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “SPRING IS COMING UP!”

 1. Ingvild says:

  Nå er jeg surmaget, men det virker som datteren din bare behøver å nevne et ønske, også kjøper du det like etterpå. Hender det noen gang at du sier nei til henne? Selv om en i klassen har ekte Converse, er det vel ikke automatisk nødvendig at andre skal ha det? Gir ikke dette litt dårlige signaler til barna?

  • gizmolina says:

   Jag förstod att en sån kommentar skulle komma… Eftersom Johanna behöver nya vårskor och gärna vill ha just Converse så gick jag för dem! Och tänk om hon fick allt hon nämnde… oh my… det vore crazy! Så nej, hon får absolut inte allt. Men jag tycker absolut inte att det är en dålig signal att få ett par Converse när man har lust på de! det är ju SÅ fina. Jag har lust på ett nytt par själv i vår! 🙂

   Önskar dig en underbar dag Ingvild! Kram!

 2. D says:

  Syns absolutt ikke det er rart at hun får converse når hun trenger sko og ønsker seg det! Endte opp med de dyreste glitterblinkeskoene fra Geox til min femåring i helgen, for det var de hun ville ha, det er vel ikke rart når de uansett trenger sko?

  Ha en fin dag:)

  • gizmolina says:

   Åh bling bling skor från Geox är alltid en hit! Johanna har haft sånna i alla år och jag stod och höll i ett par lila med glitter i butiken…gissar att vi ender upp med de också… 😉 Men det är inte billigt med joggeskor till skatterna… oh my..!

   Önskar dig en härlig kväll! Klem!

 3. Elisabet says:

  Ljuvliga påsk- och vårbilder! Härligt!

  • gizmolina says:

   Tusen tack för härlig feedback Elisabet! 🙂 Detta är verkligen en underbar årstid!

   Njut kvällen och fånga de lyckliga stunderna! Kram!

 4. Åh, är det sånna med kardborre i hälen? Det har mina barn haft de senaste åren (härligt att köpa Converse till tre stycken, haha- dyyyrt!) men iår finns det inte i min sons storlek längre (han har blivit för stor)…så nu ville han inte ha det längre för då skulle han inte hinna ut på rasten om han var tvungen att knyta 🙂
  Iår gick han för ett par klassiska Lacoste i vinrött och mörkblått- snyggt det med!

  Stor kram!

  • gizmolina says:

   Ja, det är karborre på sidan! super duper smart! 🙂 En av J´s klasskompisar hade de förra året men de var shoppade i USA och jag lyckades aldrig få tag dem här i Oslo så gissa om jag blev glad idag då jag hittade de! Och jag förstår din son, inget kul att använda rasten till att knyta skor… 😉 Men det låter ju super snyggt med ett par Lacoste! Åh jag skulle behöva nya vårskor jag också….detta är en dyr tid på året…man vill ha allt nytt.. Ha, ha. (och då kan ju bara tänka mig hur det är när man har 3 barn, jag har ju trots allt bara ett att shoppa till…).

   Önskar dig en mysig kväll! Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *