Spring news !


Ni vet ju att jag älskar Faliero Sarti sjalarna men den här från Alexander Mc Queen är ett undantag från regeln för den är så cool så den får gärna flytta in hos mig 🙂 Grönt är så snyggt ! En vit t-shirt  + slitna jeans + denna sjal = fab outfit ! Och de snygga skorna från Chloé får gärna förgylla fötterna .  Sjal & skor är spring news hos net-a-porter.

Det bästa med januari är att det börjar droppa in spring news i butikerna för nu är jag SÅ trött på alla rea/salg stativ och fula skyltfönster med nakna skyltdockor och A4 lappar som det står "rea/salg" på.  Det är ju mycket härligare med vackra vårkläder och snygga skyltfönster som man får inspiration av !

Själv prioriterade jag mina skyltfönster högt då jag hade butik och det tycker jag fler borde göra för de är butikens ansikte utåt . Man kan ju faktiskt piffa till dem även i salgstider… i alla fall lite… 🙂

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “Spring news !”

 1. Ulrica says:

  Sjalen är underbar!! Tänk att piffa till en vardagsoutfit med den. Skulle tom funka i mitt jobb, förskollärare ;-). Börjar jobba imorgon efter 1½ års mammaledighet! Då kan jag ju inte titta in här flera gånger om dagen, det får räcka med en liten kvällsvisit…om jag kan hålla mig. Kram.

 2. Jag älskar sjalar, scarves och halsdukar! Dels för att de värmer min tidvis värkande nacke, men såklart också för att de kan lysa upp en annars vardaglig klädsel på ett enkelt sätt!

  Skorna/stövletterna var så fina, börjar längta efter vårkläder…

  Ha en bra dag, som jag förstått det är det inte röd dag i Norge idag?

 3. Saara says:

  Jag bloggade också nyss om Chloé stövlarna, de har så underbar färg!

 4. K says:

  Jättesnygg sjal, måste nästan kika in och titta lite närmare… Grönt är ack så snyggt, men hade gärna haft den i exempelvis rosa lr gult. 🙂 Undrar om den finns i andra färger??

 5. Tess says:

  vilka läckra skor! de ser riktigt fräscha och våriga ut, gud vad less jag är på snö..nu vill jag ha sol och vår !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *