Spring / summer -10 hos Spalt-PR.

Allmänt


Som ni vet så ÄLSKAR jag Odd Molly och här ser ni 2 av mina favoriter ur kollektionen. Toppen till vänster, med paljetter är LOVELY! Skinnjackan jag provar på bilden tillhör också s/s -10 kollektionen och går loss på ca 15.000nok. (!).

I torsdags avslutde jag presseuken med att åka raka vägen från frisören till Spalt-pr där jag mötte upp Emma. Vi kollade in s/s -10 kollektionerna från bl.a. Odd Molly, Hunkydory, Benetton, Andersen & Lauth, Gant m.fl. också bjöds vi på musik av dj, snittar och bubbel. Very nice !

Titta på bilderna och dröm er bort till sommar & sol en stund…. ! 🙂


Vissa plagg i Odd Molly´s kollektion är mer speciella än andra… som tex dessa. (den till vänster är snygg till slitna jeans men den till höger blir verkligen too much för mig 😉 men den kommer säkert att synas i en del reportager just för att den är så speciell…


Odd Molly s/s -10. Härligt med färg !


Här ser ni jackan jag provar på bilderna. I skinn-kollektionen finns även en vest och en kortare jacka.


Julie från Spalt-pr välkomnade alla med härligt bubbel från Moët.


Hunkydory (favvis!!) bjuder alltid på snygga tunikor och om du tittar noga på bilden så ser du att den jag håller upp påminner lite om den jag har på mig 😉  (min kommer från s/s -09 kollektionen).


Jag önskar att jag kunde ta med mig ett par tunikor från Hunkydory till Thailand i december… 😉


Den här klänningen som Emma håller i kommer nog att synas flitigt i magasiner till våren (kom ihåg var ni hörde det först 😉  Den kommer från Andersen & Lauth.


Här ser ni ett par lite mer “användbara” klänningar/kjoler från samma märke (Andersen&Lauth) som gärna får flytta in i min sommargarderob !


En snygg jeans-jacka är  A L L T I D rätt! Denna kommer från Benetton.


Gant´s s/s kollektion är som godis för ögat…. !


Och kolla in dessa SÖTSAKER till de små från Gant ! Hur sött som helst !! (vill ha till Johanna!)


Geox har alltid super FINA barnskor, så även till våren & sommaren !


Jag och Julie som driver Spalt-pr. Kolla in hennes hårdiadem !

Snipp, snapp, snute, nu är presseuken i rute ! 😉  blev väldigt norsk det där… Det jag menar är att med detta var presseuken slut för den här gången!


Och just det… Emma blev fotograferad då vi besökte Mildh press och bilden hittar ni hos henne.no

TACK Spalt-PR för en trevlig eftermiddag och TACK fina Emma för att du hängde med mig runt förra veckan!

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “Spring / summer -10 hos Spalt-PR.”

 1. Maria says:

  Söta du, tack för att du tar med mig runt å presenterar vårmodet! Hunkydory kläderna skulle få första parkett i min garderob. Har du varit på Linneas hage ngn gång? Underbar interior & kläder.
  Höstiga-oktober-krams m

 2. astrid says:

  Takk,du har en nydelig personlighet og en god mamma og venninne tenker jeg.kos dere ikveld,og husk At sjernene på himmelen,er en hilsen fra, de kjære som ikke er her på jorden.

 3. Kristina says:

  Hei! Tusen takk for den fine bloggen din. Jeg har sett at du har fått noen sure kommentarer på at du er FOR positiv og glad i innleggene du skriver, samt at du visstnok kjøper for mye klær (!!) Jeg sier bare: strunta i det! Det er så mye misunnelige, merkelige folk rundt omkring. Ikke la det knekke deg. Jeg liker så godt å lese de positive ordene dine, det gjør noe med dagen din:) Jeg synes du har kjempemye fine klær, og selv om jeg ikke har sjans til å kjøpe så mye fint som det du har, liker jeg veldig godt å se "dagens!":)
  Et ønske: hvis du vet at f.eks Cubus har en tunika som ligner den du har på deg en dag, kan du ikke nevne det?:) Jeg bruker ikke så veldig mye penger på klær til meg selv, men vil jo gjerne se fin og moteriktig ut! Du er en inspirasjon!:)
  Og en flink stylist: noen av de sidene du lager for Kamille er jo det reneste eye-candy!:)
  Klem

 4. Jonas says:

  Nu är det bokat 🙂

  Reply

 • Anonymous says:

  Färger kan också kallas visuella vitaminer !

 • Sammy says:

  Vet du om den söta Livealot blusen kommer igen till våren? Tyckte jag såg den i syrenlila i någon tidning. Hoppas på att haffa den då, eftersom den från denna våren är slut överallt ( i strl 0 iaf).

 • Anonymous says:

  P.S Den rosa med paljetter ser underbar ut, den till höger är mysig den med!

  Ska iväg och hämta Odd Molly Voile short dress (som din kompis hade på en bild) fast i rosa på mitt uthämtningsställe alldeles strax, löngtar! =)

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *